Mobiteli

Banner300


LG GT540 Optimus

Dok čekamo da LG zagrize u Androidov OS pošteno i bez ustezanja, pozdravljamo njihov GT540 Optimus - ispipavanje terena niskom cijenom i elementarnim speckama

Piše , Objavljeno

LG optimus

LG optimus

GT540 Optimus nije telefon koji će puniti naslovnice no barem vam ne prazni džepove. Za razliku od high-end modela Motorole, Samsunga, Sony Erricsona ili HTC-a, punokrvnih gadgeta koji nude daleko više nego što vas goni znatiželja, LG-jev smartphone je uravnotežio spojivost i solidan dizajn.

Optimus je obdaren karakteristikama poput Quad-band GSM-a, dual-band 3G-a sa HDSPA podrškom, WiFi-jem, 3-inčnim touchscreenom HVGA rezolucije. 3 megapikselna kamera, Bluetooth 2.1 i 150 Mb memorije proširive do 16 GB preko microSD kartica, zaokruženo je Androidom koji se, nažalost, ne može apgrejdati preko verzije 1.6. Od softvera očekivano – posebne aplikacije za društvene mreže i organizaciju poslova.

S druge strane, GT540 ne podržava Flash u web pregledniku i nema mogućnost glasovnih poziva. Video se snima u VGA kvaliteti, 17 frejmova u sekundi. Za poklonike stylinga, telefon dolazi u popriličnom broju kombinacija boja.

TAGOVIlg LG Optimus GT 540 mobitel smartphone

Komentiraj