Mobiteli

zakopana ratna sjekira

Banner300


Ludost ili legendarno? Ovaj ‘zaštitni’ case za iPhone je zapravo Android smartphone zaljepljen na iPhone

Piše , Objavljeno

Ako si Appleov fan koji prepoznaje neke vrijednosti i na Android operativnim sustavima za smartphone uređaje – našli smo zaštitni case za tebe.

Eye je case za iPhone koji je praktički čitav Android uređaj zakeljen na zadnju stranu tvog iPhonea. Oke, ne može raditi sam od sebe, ali spojen na Appleovu bebu leti. S iPhoneom dijeli zvučnik, kameru i mikrofon – ali ima svoj ekran, NFC chip, IR blaster, duplu SIM karticu i utor za microSD. Također ima i svoju bateriju pa ćeš tako duže živjeti na mobitelu.

Wow.

Praktički – imaš dva smartphonea, jedan na svakoj strani. Još da se nađe neki pametnjaković da odradi pričanje s bočne strane telefona kao što je nekoć bila Nokia NGage, imali bi tri telefona u jednom. A i možeš snimati najbolje selfije ikad (ako takvo što postoji) sa stražnjom, superiornom iPhone kamerom.

Ne znamo točno kako ovo možemo opisivati kao “zaštitni” case jer nam se čini da će bar jedan ekran nastradati svaki put kad ovaj mutant/hibrid padne na pod.

Čak nije ni preskup, na Kickstarteru ga možeš kupiti za 95 dolara (cijena za model bez 4G-a) ili za 129 dolara (model s 4G-om).

Čini se da će caseovi biti dostupni u kolovozu ili rujnu.

TAGOVIandroid apple iPhone Mobiteli smartphone

Komentiraj