Mobiteli

3310 4 L1F3

Banner300


Najbolji mobitel svih vremena se vraća – nove Nokije 3310 uskoro svuda!

Piše , Objavljeno

MWC ili Mobile World Congress je jedno od najvažnijih događanja u svijetu mobilnih uređaja, a pomno ćemo pratiti što se događa tamo ove godine zahvaljujući vijesti koja je iscurila na VentureBeatu. Naime, Nokia će predstaviti četiri nova uređaja na MWC-u, a jedan od njih će biti i moderno izdanje Nokije 3310.

Pa hej…

Nije li ovo vijest dana? Naravno, možete na oglasnicima pronaći stare verzije mobitela koji je prvi put izašao 2000. godine kao nasljednik također popularnog modela 3210, ali to donosi sa sobom gomilu problema u slučaju da mobilni uređaj ne radi – iako… to je 3310, naravno da radi i 17 godina poslije.

Dobra stvar je što s drugom rukom možeš zvati hitnu

Dobra stvar je što s drugom rukom možeš zvati hitnu

3310 je postao popularan zahvaljujući svojoj vječnoj bateriji i neuništivosti pa će tako i Nokia ciljati na slične karakteristike s novim izdanjem. Pod “moderna verzija” ne vjerujemo da misle na smartphone u tijelu stare 3310-ke već je u pitanju klasični mobitel čija će cijena biti nevjerojatno niska u usporedbi s današnjim mobitelima. 60 eura. Da, dobro ste pročitali.

Ako se ne možete oprostiti od smartphone iskustva i trebate Facebooke, Instagrame i Vibere, nećete izabrati ovu bebu, ali svojim roditeljima koji redovito lupaju ekrane bi 3310 mogao dobro doći. A realno – 3310 bi i vama mogao biti idealan mobitel za ljetne avanture po plažama i glazbenim festivalima. Mi smo se narazbijali smartphonea zadnjih nekoliko ljeta i ciljat ćemo na nekog Nokia neslomljivog terminatora za ovo.

Jedna igra i jedno punjenje baterije su bili dovoljni za dane zabave

Jedna igra i jedno punjenje baterije su bili dovoljni za dane zabave

Nokia je nakon neuspješnog izleta u svijet Windows Phone operativnog sustava prešla na proizvodnju Androida. Njihova android Nokia 6 namijenjena kineskom tržištu se prodala za samo nekoliko minuta nakon što je puštena u prodaju, a najavljuju i flagship namijenjen ostatku svijeta. Uz takvu strategiju i povratak 3310 – finska tvrtka bi se mogla vratiti na stare staze slave.

Navijamo!

TAGOVI3310 android Mobiteli nokia smartphone

Komentiraj