Mobiteli

kina osvaja svijet

Banner300


Posebno izdanje Xiaomi Mi 6 smartphonea rasprodano u jednom jedinom danu! Prijete li Appleu?

Piše , Objavljeno

Xiaomi Mi 6 je vrhunski uređaj, a napravljen je još posebnijim kada je kineski gigant izbacio keramičku verziju s obrubima kamere od 18-karatnog zlata. Nosio je nešto veću cijenu od “običnog” modela, 435 dolara umjesto 360 dolara. Ako dodamo kako se najavljuje moguća cijena novog iPhonea od preko 1000 dolara, svima je jasno da Xiaomi ima priliku zgrabiti dio high-end tržišta s ne toliko visokim cijenama.

xiaomi mi6 ceramic 1

Mi 6 srce je Snaprdragon 935, uređaj na raspolaganju ima nevjerojatnih 6 gigabajta radne memorije (RAM) s dvije opcije prostora za pohranu podataka – ili 64 ili 128 gigabajta. Nije vodootporan, ali može podnijeti malo vode. Dvije kamere na stražnjoj strani uređaja polako postaju standard u high end spektru uređaja, a i baterija je pristojna s 3350 mAh.

Xiaomi nije izjavio koliko je uređaja bilo dostupno za kupnju, ali više se nijedan ne može nabaviti. Ograničena izdanja svakako dižu profil ovoj tvrtki. Uređaj je bio dostupan samo na kineskoj stranici Mi.com i još uvijek se ne zna hoće li ova posebna edicija biti dostupna u nekim drugim krajevima svijeta.

Biste li pri kupnji novog uređaja dali prednost Xiaomiju nad iPhoneom?

TAGOVIapple kineski mobiteli smartphone xiaomi

Komentiraj