Mobiteli

Banner300


Samsung G800

Samsung G800 serviran je korisnicima kao još jedan uređaj koji posjeduje kameru sličniju fotićima nego onoj u prosječnom mobitelu. Za zahtjevnije korisnike to je sigurno dobra vijest.

Piše , Objavljeno

Ponosni vlasnici ovog ljepotana mogli bi ga zbog dizajna i kamere komotno progurati i kao fotić. Novi, klizeći Samsung G800 iza “metaliziranog” izgleda korisnicima nudi kameru sa 5 megapiksela razlučivosti, autofokusom i trostrukim optičkim zumom što ga smješta u srednju klasu kada bi se uspoređivao s fotićima. Da bi se dodatno isticao iz mase, ponudio vam učinkovitiju osvijetljenost dok okidate i na tren zaslijepio sudionike foto sessiona, posjeduje i xsenon fleš.

Sadrži 160 MB ugrađene memorije koju možete proširiti micro SDHC memorijskim karticama. Uz standardne funkcije kao Bluetooth, HSDPA i veliki QVGA display sa 7.1 centimetara dijagonale tu je i tehnologija prepoznavanje lica, Wide Dimanic Range fotografiranje, stabilizator slike, TV izlaz, podržavanje 3G tehnologije, office i druge koje G800 čine važnim igračem među višom klasom.

Dolazi nam uskoro po cijeni koja bi trebala biti nešto ispod pet tisuća kuna.

TAGOVImobitel samsung

Komentiraj