Mobiteli

Banner300


Samsung i8910 Omnia HD

Samsungov i8910 Omnia HD prvi mobitel s kamerom koja snima u 720p HD rezoluciji još nije stigao u trgovine, ali sada se već zna više informacija.

Piše , Objavljeno

samsung omnia hd

samsung omnia hd

Najavili smo ga pred njegovim predstavljanjem na MWC-u u Barceloni, s tek nekolicinom dosta šturih informacija, među kojima se isticala ona da se radi o prvom mobitelu, odnosno smartphoneu, koji je sposoban snimati HD video.

Naravno, i bez high definition videa, radi se o vrlo respektabilnom aparatu, koji uključuje 8 megapikselnu kameru s mogućnostima poput stabilizacije slike, autofokusa, deteklcije lica i smješka i geo pozicioniranja u suradnji s A-GPS-om.
Symbian operativni sustav optimiziran je za rad s zaslonom osjetljivim na dodir, a radi se o 3,7 inča širokom AMOLED ekranu.

samsung omnia hd

samsung omnia hd

Samo tijelo mobitela ne razlikuje se bitno od standardne Samsungove Omnije – uvjetno rečeno, ono je deblje (12,5mm naprema 12,9mm), Omnia HD je dvadesetak grama teži (122 grama naprema 144 grama), a najviše se razlikuje stražnja strana gdje se kod Omnije HD jasno ističe moćna kamera.

KARAKTERISTIKE:

Dimenzije:123 x 58 x 12,9 mm
Težina:144 grama
Zaslon:3,7 inča, 640 x 360 piksela, AMOLED, touchscreen
Kamera:8MP, autofokus, LED bljeskalica, detekcija lica, stabilizacija slike…
Video snimanje:HD 720p pri 24 sličice u sekundi
Memorija:8 ili 16 GB integrirane, “hot-swap” microSD do 32GB
Procesor:ARM Cortex-A8 600 MHz
Operativni sustav:Symbian S60
Povezivost:GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA
Prijenos podataka:Wi-Fi, USB. Bluetooth, GPS
Ostalo:akcelometar, digitalni kompas, prepoznavanje rukopisa, FM radio s RDS-om, DivX/XviD, podrška za titlove, 5.1 Dolby surround na slušalicama, web browser s podrškom za Flash video, preglednik dokumenata, 3D igre, 3,5mm priključak za slušalice

TAGOVI8mp hd hd video i8910 mobitel omnia samsung smartphone

Komentiraj