Mobiteli

Banner300


Samsung L310 – modni accessori, odnosno mobitel

Samsung L310 Allure u svojoj unutrašnjosti skriva suvremene multimedijalne, internetske i komunikacijske dodatke, kao i neke isključivo damske alate.

Piše , Objavljeno

Samsung l310

Samsung l310

U prelijepo dizajniranom kompaktnom preklopnom kućištu (dimenzije:93.4 x 44 x 17.9 mm) crne boje i visokog sjaja sa zlatnim detaljima, cirkonima i cvjetnim ornamentima, krije se mali multimedijalni šminker.

Dvije su centralne platforme za upravljanje telefonom. Gornju polovicu uređaja krasi pregledan ekran veličine 1,8 inča koji prikazuje 65 tisuća boja, a koji je zadužen za reprodukciju multimedije i prikaz svih mogućnosti telefona, dok se u donjoj polovici smjestila elegantna ravna tipkovnica sa središnjom navigacijskom tipkom i soft tipkama, do sada rezerviranim samo za high-end uređaje.

Samsung l310

Samsung l310

L310 je osposobljen za rad u GPRS i EDGE mrežama, na tri svjetska frekventna opsega, dok se s ostalim uređajima povezuje ili brzom bežičnom Bluetooth 2.0 vezom ili žično, pomoću 2.0 inačice USB veze.

U njega je integrirana kamera od 2 megapiksela koja će snimati fotografije i video isječke, ali i MP3 player.

Browsanje webom olakšat će xHTML mobilni internetski pretraživač, a za komunikaciju se brine e-mail klijent.

Da je ovaj telefon prvenstveno namijenjen nježnijem spolu, ako vam to do sada nije bilo jasno, otkrivaju i posebne aplikacije. Među njima su brojač kalorija koji će damama zabrinutima za tjelesnu težinu osigurati budno praćenje vrijednosti svih unesenih namirnica, zatim aplikacija popis za kupovinu koja olakšava svakodnevne kupovine, te aplikacija koja dama pomaže da odaberu optimalan miris. Tu su još i planer (organizator), kalendar, kalkulator, speakerphone i diktafon, kao i veliki imenik kapaciteta 1000 kontakata – dakle alati koji će besprijekorno obavljati zadatke digitalnog asistenta.

Samsung L310 Allure u domaćim trgovinama može se nabaviti za 2.199 kuna.

TAGOVIallure fashion l310 mobitel samsung ženski

Komentiraj