Mobiteli

vups!

Banner300


Samsungovi novi, revolucionarni preklopni smartphonei još nisu u prodaji, a već se raspadaju

Piše , Objavljeno

Neki dan smo pisali o Galaxy Foldu, novom mobilnom čudu iz Samsunga koje se preklapa i najvjerojatnije je budućnost smartphonea. No možda ipak budućnost na koju ćemo još malo morati pričekati.

2000 dolara težak smartphone je u službenoj prodaji tek od 26. travnja, no priliku su ga već imali testirati tech novinari i stručnjaci. Mobitel je naišao na poprilično mlake recenzije, i to prije nego je počeo- pucati!

Barem dio razloga za ovu digitalnu nezgodu može biti to što novinari (kojima je posao recenziranje mobitela) nisu shvatili da ne smiju ukloniti tanku foliju omotanu preko zaslona telefona. Međutim, ako to nisu oni mogli shvatiti, sigurno je pretpostaviti da većina novih kupaca također neće. I svejedno, treba li telefon od gotovo 2.000 dolara stvarno se pokvariti samo zato što si odvojio sićušni sloj zaštitnog premaza?

Samsungov glasnogovornik rekao je Mashableu putem e-maila da će istražiti probleme s ekranom Folda. Evo pune izjave tvrtke:

Ograničen broj ranih Galaxy Fold uzoraka dostavljen je medijima na pregled. Primili smo nekoliko recenzija o glavnom ekranu na dostavljenim uzorcima. Temeljito ćemo pregledati te uređaje kako bismo utvrdili uzrok problema.

Odvojeno, nekoliko je recenzenata izvijestilo da su uklonili gornji sloj zaslona koji je nanio štetu zaslonu. Glavni zaslon na Galaxy Foldu ima gornji zaštitni sloj, koji je dio strukture zaslona dizajniran za zaštitu zaslona od nenamjernih ogrebotina. Uklanjanje zaštitnog sloja ili dodavanje ljepila na glavni zaslon može uzrokovati oštećenje. Pobrinut ćemo se da ti podaci budu jasno dostavljeni našim klijentima.

Možda bolje da propustimo ove prve mačiće.

TAGOVIoštećenje samsung galaxy fold smartphone

Komentiraj