Mobiteli

Banner300


Spinvox konvertira voicemail u SMS

Koliko god na današnjim mobitelima pronalazili potrebnih funkcija koje će nam olakšati svakodnevicu, tako se svako malo pojavi neka novotarija koja djeluje ili beskorisno ili besmisleno.

Piše , Objavljeno

Posljednja takva novotarija stiže iz američkog Spinvoxa i odnosi se na uslugu konvertiranja glasovnih poruka u one tekstualne. Ne možemo znati koliko je korištenje glasovnih poruka popularno preko bare, ali kod nas se većina takvih poruka svodi na to da preslušate cijeli izbornik svoga operatera i nakon toga na mjestu poruke uglavnom čujete samo zvuk spuštanja slušalice.

Ova usluga svakako može biti korisna onima slaboga ili nikakvog sluha, no opet se postavlja pitanje zašto bi netko gluhoj ili nagluhoj osobi ostavljao glasovnu poruku kada može ostaviti tekstualnu.

No da ne ulazimo previše u korisnost ove usluge, jer ako se pojavila, sigurno će pronaći i one koji će ju htjeti koristiti, a ako postane popularna, možda se u dogledno vrijeme nađe i u ponudi nekoga od domaćih operatera. U tom slučaju će svakako biti zanimljivo vidjeti kako izgleda transkript glasovne poruke koju je ostavio netko tko muca ili ima govornu manu.

TAGOVIsms spinvox voicemail

Komentiraj