Mobiteli

nokia se vraća

Banner300


Što mislite o dizajnu nove verzije Nokije 3310? Cijena je nevjerojatna, još samo da je čvrsta kao tenk

Piše , Objavljeno

Nokia 3310 je neuništiva pila od mobitela dok mobiteli nisu bili pravokutnici od stakla sa stalnom vezom s internetom. Prva 3310ka je izašla prije 17 godina, a jučer je na Mobile World Congressu u Barceloni predstavljeno najnovije izdanje najpopularnijeg mobitela svih vremena.

Nova verzija dizajnom pokušava skinuti original, ali nam izgleda puno plastičnije i krhkije.

Nokia-3310-Design1

Baterija bi trebala trajati 30 dana – što je navodno dvaput više od originala, iako smo mi uključili svoju 3310-ku prošle godine i imala je još dvije crtice. Nova verzija također ima utor za slušalice i microSD utor za glazbu i fotografije, a tu je i kamera. Doduše, kamera od 2 megapiksela, ali hej… Sigurno nećeš s ovim čudom fotkati svoj obrok. Konzervu tune. U kampu. U polumraku.

Ono čega se najviše bojimo – stavili su gore novu verziju najbolje igre svih vremena. Snake je redizajniran, nismo ga još vidjeli, ali strah nas je.

Ako se ne možete oprostiti od smartphone iskustva i trebate Facebooke, Instagrame i Vibere, nećete izabrati ovu bebu, ali svojim roditeljima koji redovito lupaju ekrane bi 3310 mogao dobro doći. A realno – 3310 bi i vama mogao biti idealan mobitel za ljetne avanture po plažama i glazbenim festivalima. Mi smo se narazbijali smartphonea zadnjih nekoliko ljeta i ciljat ćemo na nekog Nokia neslomljivog terminatora za ovo.

Cijena nove Nokije 3310 će biti 49 eura što je nevjerojatno smiješna cijena, svakako ga uzimamo za backup mobilni uređaj. Izlazi u drugoj četvrtini godine. Znači – na proljeće.

TAGOVI3310 Mobiteli nokia nokia 3310

Komentiraj