Tech i Web

Priča se, priča...

Banner300


Nadolazeći iPhone 7 bi trebao biti tanji i imati veću bateriju, a evo još nekih glasina

Apple fanboyi već drhte u iščekivanju novog iPhone, a iako još uvijek ništa nije službeno, ove se glasine čine prilično realističnima.

Piše , Objavljeno

Došlo je ono vrijeme godine kada tehnološki divovi malo usporavaju sa najavama svojih novih proizvoda i čekaju da prođe ljeto, a to je najpogodnije vrijeme za širenje svakojakih glasina. Najviše se priča o novom iz linije Appleovih smartphonea, a po svemu sudeći, iPhone 7 ne bi trebao unijeti nikakvu veliku revoluciju već više kozmetički popraviti pouzdan, popularan i voljen proizvod. Iako sve glasine koje kruže oko njega nisu potvrđene, čini se kako bi mogle biti itekako ostvarive, a evo što bi nas trebalo dočekati krajem godine.

apple 2

Novi bi iPhone tako trebao imati nešto veći ekran i još tanji od sadašnjeg iPhonea 6s, što će reći kako se opasno približavamo formatu nekakve klasične kuverte. Ono što je svakako dobra vijest jest najava nešto veće baterije, točnije one od 3 100 mAh, koja bi mogla bitno produžiti uporabljivost samog uređaja. I kamera će biti veća te bi trebala podržavati visokokvalitetnu dual-lens tehnologiju s većom osjetljivošću na svjetlost.

apple 3

Apple navodno odbacuje klasične 3.5-milimetarske utore za slušalice te bi ih trebao zamijeniti Bluetooth povezanošću ili adapterom koji bi zvuk puštao preko Lightning utora. Na samo je kućište s gornje i donje strane ugrađeno nekoliko dodatnih zvučnika što bi moglo doći itekako dobro za puštanje glazbe i gledanje videa, a Apple planira u ponudu staviti i cijeli niz dodataka koji bi korištenje iPhone 7 uređaja učinili još lakšim, poput nove pametne tipkovnice. Sve u svemu, nije loše, ali nije niti nešto zbog čega bismo pali na guzicu. A hoće li se išta od toga uopće i ispuniti, vidjeti ćemo uskoro…

TAGOVIapple Baterija glasine iphone 7 smartphone

Komentiraj