Tech i Web

Samo za profiće

Banner300


Netko je napokon složio maleni dron kojem je specijalnost okidanje selfieja

Mislili ste da je vrijeme okidanja selfieja prošlo? Ne samo da nije, nego prelazi na sasvim novu razinu high-tech selfie dronovima!

Piše , Objavljeno

Možda više ne viđamo toliko selfie stickova u cesti (na svu sreću), ali potpuno je netočno da su selfieji na svome zalasku. Štoviše, konstantno se radi na usavršavanju tehnika i aparature za što bolje okidanje sebića, a netko se napokon dosjetio složiti i specijalizirani selfie dron kojem je namjena… pa… mislim da je svima jasno! AirSelfie je najmanja komercijalna dronovska kamera na tržištu kojoj je primarna namjena fotkanje i snimanje videa u svrhu samopromocije, a iako je još uvijek u stadiju crowdfunding kampanje, već je sada za duplo premašila traženi iznos od 45 tisuća dolara, uz još 32 dana preostala za sudjelovanje.

AirSelfie – promo video:

AirSelfie na sebi nosi 5-megapikselnu kameru koja može okidati fotke i snimati video materijal, a kontrolira se izravno preko smartphonea i to posebnim iOS/Android aplikacijama. Snimljeni materijal se wi-fi vezom iz kamere šalje direktno na smartphone, a dron u zraku može biti do pet minuta, kada će ga ipak trebati prizemljiti i napuniti. Putem Kickstarter kampanje ga se već sada može naručiti za 179 dolara, a kada (tojest, ako) se ikada nađe u slobodnoj prodaji, cijena će mu se vjerojatno kretati oko 250 dolara. Nikako se ne radi o jeftinoj igrački pa ćemo mi još neko vrijeme rađe koristiti vlastite ruke (jedino što je stvarno besplatno), a ako se u daljnoj budućnosti pojavi prilika… možda…

TAGOVIairselfie dron kickstarter selfie smartphone

Komentiraj