Tech i Web

Banner300


Novi mobiteli i druge Stvari

Kao i uvijek, Stvari.net donosi pregled novih mobitela, fotića, laptopa i drugih tehnoloških stvarčica

Piše , Objavljeno

Prije svega moramo obaviti jednu stvar:primijećeno je da neki među vama zabušavaju i ne pojavljuju se redovito na stvari.net! Pa nismo se tako dogovorili! Da ne bi bilo:”Nisam znao”, stvari.net u bookmarkse, RSS feed u čitače i folovaj stvari.net na twitteru. Ajmo sad dalje…

LG Arena

LG Arena

LG Arena

Glavni adut LG-eve Arene je 3 inča (sedam ipo centi) po dijagonali širok zaslon osjetljiv na dodir rezolucije 480 x 800 piksela, a niti kamera od pet megapiksela s ručnim i automatskim izoštravanjem nije za odbacit’!
Više o:LG Arena >>

Samsung i8910 Omnia HD

Samsung i8910 Omnia HD

Samsung i8910 Omnia HD

Nova verzija Omnije već je jedan od najiščekivanijih modela godine – radi se o prvom mobitelu koji može snimati video HD rezolucije. Tu je i 3,7 inča dijagonale širok AMOLED zaslon osjetljiv na dodir rezolucije 640 x 360 piksela, kamera od 8 megapiksela, svaka moguća varijanta povezivanja uključujući i Wi-Fi, te gomila goodiesa.
Više o:Samsung i8910 Omnia HD >>

Casio EX-FS10

Casio EX-FS10

Casio EX-FS10

Uskoro stiže i Casio EX-FS10, ultra brzi i ultra kompaktni novi digitalac iz Casiove Exilim serije kojeg odlikuje senzor od 9 megapikselam, a zavist konkurencije izaziva slow motion snimanje brzinom od 1000 sličica u sekundi.
Više o:Casio EX-FS10 >>

Sony Handycam TG7VE

Sony Handycam TG7VE

Sony Handycam TG7VE

Kažu da je Sony TG7VE najmanji i najlakši kamkorder sposoban za Full HD snimanje, a mi nemamo razloga da im ne vjerujemo. Odlikuju ga jednostavnost korištenja i malene dimenzije – aman taman za ljetne radosti!
Više o:Sony Handycam TG7VE >>

Dell Adamo

Dell Adamo

Dell Adamo

Još jedan najnešto – ovaj put laptop, i to najtanji. Dell je malo pričekao, učio na pogreškama prethodnika i u pravi tren isporučio Adamo koji plijeni pažnju izgledom i anoreksičnom linijom.
Više o:Dell Adamo >>

TAGOVIkamera laptop lg arena omnia samsung sony stvari

Komentiraj