Tech i Web

Naše su molitve sa žrtvom osvete

Banner300


Ova je okrutna osveta za preljub noćna mora svakog obožavatelja Applea

Piše , Objavljeno

Iako osvetu većinom povezujemo s nekakvim oblikom fizičkog nasilja, ona može biti mnogo suptilnija, okrutnija i bolnija od bilo kakvih batina. Pogledajte samo noćnu moru ovog Japanca!

apple 1

Nisu džabe naši stari govorili: “Čuvaj se prevarene žene!“, jer ta nekoć mila i dražesna bića u napadu bijesa ne biraju sredstva osvete. Pošto su uglavnom slabije od svojih partnera, fizičko nasilje uglavnom otpada pa se mnoge žene odlučuju za prepredenije i zlobnije mućke zbog kojih njihovi zločesti mužići ili dečki uglavnom završavaju na koljenima, moleći za poštene batine samo kako bi psihološka muka prestala! Naravno, poanta je nesretniku uzeti ono do čega mu je najviše stalo, a Japanka pod Twitter korisničkim imenom @folishnessfly2 je itekako dobro znala bez čega njezin sada već bivši dečko ne može zamisliti svoj život.

Nakon što je otkrila kako ju gnjida vara, otišla je u njihov stan dok je on bio na poslu, napunila kadu do vrha i u vodu nježno stavila sve njegove Apple uređaje, kojih po fotkama okačenim na Twitteru ima najmanje 10 komada! Mobiteli, notebook, tableti i kao šlag na tortu, divovski Mac, svi su oni završili na dugotrajnom namakanju nakon kojega nema šanse da ikada više prorade ili se neki njihov dio uspije spasiti. Možemo samo zamisliti facu nesretnika koji je ove uređaje skupljao godinama i za njih izdvojio barem 50-ak tisuća kuna, a kakva god bila njegova ljubavnica, teško da je vrijedna ovakve kazne. A što se tiče okrutne osvetnice… definitivno joj se ne bismo htjeli zamjeriti!

TAGOVIapple gadget osveta preljub prevara tehnologija

Komentiraj