Tech i Web

Banner300


Pametni kauč

Moderni čovjek, a mi smo takvi po cijelom tijelu, suočen je s dilemom koju treba rješavati svakodnevno: komp ili kauč. Napokon, dilema nestaje zahvaljujući Athena sofi.

Piše , Objavljeno

Athena sofa

Athena sofa

Tko nije osjetio patnju uzrokovanu stalnim premještanjem s kauča na radni stol i natrag? Koliko li ste samo kalorija potrošili razbacujući se na taj način vlastitom životnom energijom. Koliko je vremena izgubljeno u tom transferu, vremena koje je moglo biti puno bolje iskorišteno provjeravajući statuse na Facebooku, čekirajući što ima novo na ideshu, kempajući na nekom zvoniku u Normandiji, ili gledajući Top Gear. Na našu neizmjernu sreću i oduševljenje, Athena sofa donosi rješenje!

Nakon kraće pauze, uzrokovane brisanjem suza potaknutim iskrenom zahvalnošću i ganućem povodom ovakve brige za naše guzice, krećemo u detalje.

Athena Sofa ima ugrađeno računalo i dva LCD monitora u naslonima za ruke, iPod dock, bežičnu mrežu, subwoofer i četiri zvučnika priključenih na pojačalo od 100 watta. Uz par gadgeta, ovaj kauč lako ćemo učiniti centralnim mjestom našeg doma, čemu srati, čak i života.

Ipak, bed njuz na kraju: izgleda da se radi o konceptu ili tek maštariji dizajnera koji dijeli maše muke. Pokrećemo peticiju za serijsku proizvodnju!

TAGOVIathena kauč namještaj

Komentiraj