Mobiteli

Želiš više?

Banner300


Pametni telefon nove generacije Samsung Galaxy Note8 napokon u Hrvatskoj

Prepoznatljivi veliki zaslon i S Pen olovka te niz jedinstvenih značajki i karakteristika Galaxy serije, koje su zauvijek redefinirale korisničko iskustvo – sve to čini pametni telefon Samsung Galaxy Note8 uređajem namijenjenom korisnicima koji žele postići više.

Piše , Objavljeno

Pametni telefon Galaxy Note8 ima najveći zaslon od svih Note uređaja do sada. Beskrajni zaslon dijagonale 6,3-inča ima Quad HD+ rezoluciju i Super AMOLED tehnologiju koja omogućava korisniku više prostora za gledanje, čitanje i crtanje.

Pomoću S Pen olovke moguće je diskretno pisati bilješke koristeći Screen off memo značajku. Oduševljava način na koji unaprijeđena S Pen olovka na Galaxy Note8 donosi potpuno novi način pisanja, crtanja i interakcije s telefonom kao i komunikacije s prijateljima.

note6

Zahvaljujući novoj aplikaciji Pair korisnici pametnog telefona Galaxy Note8 mogu kreirati personaliziran par aplikacija na Edge izborniku te vrlo jednostavno pokrenuti dvije aplikacije u isto vrijeme.

Značajka Live Message omogućuje korisniku lakše izražavanje, otkivanje svoje osobnosti i pričanje zanimljivih priča. Pametni telefon Galaxy Note8 omogućuje korisniku podijeliti animirani tekst ili crtež na svim platformama koje podržavaju animirane GIF-ove.

Samsung je oduvijek bio orijentiran prema uvođenju novih standarda za kvalitetu kamera na pametnim telefonima, a Galaxy Note8 je Samsungova najbolja kamera do sada. Sjajna Live Fokus značajka omogućava kontrolu dubinske oštrine fotografije tako što korisniku omogućava prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregledavanja fotografija i nakon snimanja fotografije, kao i Dual Capture pomoću koje obje stražnje kamere snimaju istovremeno – jedna široki, a druga uski kut.

Samsung Note8 uređaj možete ponijeti gotovo bilo gdje zahvaljujući otpornosti na vodu i prašinu (IP68) samog uređaja kao i S Pen olovke, a pisati možete čak i kada je zaslon mokar.

Pametni telefon Galaxy Note8 podiže ljestvicu poslovnih inovacija na novu razinu zahvaljujući naprednim značajkama koje unaprjeđuju performanse, produktivnost i sigurnost za niz industrija, pojednostavljujući obavljanje poslovnih zadataka.

Galaxy Note8 nudi skeniranje šarenice za poslovne korisnike. Kompatibilan je sa Samsung DeX za sve one koji trebaju jednostavno proširiti svoje mobilno iskustvo na iskustvo rada na stolnom računalu, neovisno o tome gdje se nalaze.

Samsung je prvi put predstavio Note seriju uređaja 2011. godine, i od tada ova serija ima vjernu zajednicu zaljubljenika. Pametni telefon Galaxy Note8 dostupan je u Hrvatskoj u crnoj i zlatnoj boji. Saznajte više informacija o Samsung Galaxy Note8 te provjerite cijene u Najboljim tarifama na ovom linku.

note5 note4 note3 note2

PR članak

TAGOVIgalaxy mobitel note8 samsung

Komentiraj