Tech i Web

Novi magazin o autima

Banner300


Besplatno i brzo. Šta brzo!? Vozi u Šestoj brzini na iPadu!

Naša domovina i to je dočekala: prvi besplatan iPad magazin o automobilima - Šesta Brzina. Mjesečnik o tutačima u inovativnom formatu, pruža nezaboravno isustvo prve vožnje - besplatno!

Piše , Objavljeno

Izgleda odlično!

Izgleda odlično!


Svako iskustvo se plaća, svaka vožnja novo je iskustvo. Vožnja u Šestoj brzini na iPadu, u inovativnom formatu uz gomilu interaktivnih elemenata, iskustvo je kakvo ne možete novcem platiti. Ne, zaista. Novi, i prvi takav pod hrvatskim nebom, magazin o automobilima kojeg možete čitati, gledati i pipati na svojim iPadima, besplatan je za čitatelje. Ne prvih sto, ne prvih pecto ili tisuću, nego za sve koji žele vidjeti i pročitati što je što i tko tko u svijetu automobila. Besplatan, a vrijedi, a ne kao vrećice iz Konzuma koje puknu dva metra od dućana. Šesta brzina magazin puca, ali ne od loše plastike, nego od toga koliko je pun odličnog sadržaja. Skinite ga, to je naša preporuka.

Zanimljive teme

Zanimljive teme


Evo što još kažu vrijedni ljudi iz Šeste brzine:U prvom broju možete pročitati sve o tome kako će zbog rasta cijena goriva mali automobili postati novi prodajni hit, naročito u velikim europskim gradovima. Ekipa Šeste Brzine na svoje je iPad uređaje skinula sve dostupne službene automobilske aplikacije, potom ih dobro testirala, te za čitatelje odabrala samo najbolje igre, kataloge i ostale besplatne aplikacije proizvođača automobila. Članovi redakcije vozili su Volvo V40, Mercedes-Benz A klase i Mercedes-Benz SL te Mazdu CX-5 s modernim dizelskim motorom. U prvom broju iPad magazina Šesta Brzina možete pročitati kako je meki krov napravio veliki povratak na kabrioletima, koji su automobili uspješne reinkarnacije svojih prethodnika, kako radi Start-Stop sustav, te sve o Saabu, tvrtki koja je u zadnji čas spašena iz ralja bankrota. Redakcija Šeste Brzine testirala je Volkswagen Up, Audi Q3, Mercedes-Benz ML i Citroën DS4.

Moš ga pipat!

Moš ga pipat!


Iako se ‘proizvodi’ u Hrvatskoj, iPad magazin Šesta Brzina namjenjen je čitateljima iz jugoistočne Europe, kojima će u svakom broju donositi informacije, cijene i podatke o automobilskoj industriji i tržištima u zemljama regije. iPad magazin Šesta Brzina možete preuzeti na ovom linku.

TAGOVIiPad magazin

Komentiraj