Tech i Web

Banner300


WaSnake savitljiva polica

Izbacite stari "od zida do zida" regal, porculanske šalice i bakine tabletiće. Napravite prostora za zmijoliku policu.

Piše , Objavljeno

WaSnake polica

WaSnake polica

Ni namještaj nije više što je nekad bio. Sasvim je jasno da razvojem tehnologija dolazi do promjena u svim segmentima našega života, pa tako već polako možete zaboravljati na obične regale i police koje vam popunjavaju sobu, jer dolazi nova generacija namještaja, najbolji primjer za to je WaSnake.

WaSnake je zmijolika polica izrađena od, hmmm… ima dosta različitih materijala u njoj, ali između ostalih i drveta, jer kakav bi to polica bila da nema drveta. Osim površina koje su po defaultu ravne kako biste na njima mogli štošta odlagati, WaSnake ima i savitljive dijelove kako bi vaša polica mogla zaobići sve prepreke koje se već nalaze na zidu na koji ju namjeravate postaviti ili kako bi ju jednostavno postavili tako savijenu na prazan zid i popunili prostor.

šiba izabrane poruke i fidove

šiba izabrane poruke i fidove

No, da ovo nije samo obična polica dokazuje i niz LED lampica postavljenih na bočne dijelove ravnih površina pomoću kojih će ispisivati SMS poruke i RSS feedove odabranih izvora koji se mogu podesiti putem računala, a mogu se upisati i razne poruke koje će odlično poslužiti kao zamjena za podsjetnike koje ste imali običaj lijepiti po zidu ili hladnjaku, a vama će dati jedinstveni combo, policu i podsjetnik.
WaSnake je na ovogodišnjem milanskom sajmu namještaja predstavio dizajner Jean Louis Frechin i još je u fazi prototipa. Pitanje je hoće li koncept ikada ući u proizvodnju, ali znamo da ne bi imali ništa protiv toga da ova zmijurina završi na našem zidu.

TAGOVIkuća namještaj polica rss sms wasnake

Komentiraj