Viralno

Fotografije s vjenčanja su manje dosadne zahvaljujući – oralnom seksu i golim stražnjicama

Festival svjetla u Sarajevu - 4
Festival svjetla u Sarajevu - 4 Foto: Boris Trogrančić
Mladenci uzmu profesionalnog fotografa, plate ga suhim zlatom, odrađuju fotografiranja ozbiljnija od onih za LinkedIn, obilaze lokacije kao da skautiraju za novi spin-off Game of Thronesa – samo kako bi na kraju dobili klišej fotografije kakve imaju gotovo svi koji su odlučili kročiti u brak.

E pa neki mladenci su odlučili reći “dosta”! I što je uslijedilo? Simulirani oralni seks na vjenčanim fotografijama. Nema ništa ljepše nego zabilježiti takav trenutak pa deset ili dvadeset godina kasnije ga pokazivati djeci.

Nizozemski fotograf Michel Klooster je uspio u namjeri da njegov foto-album s vjenčanim fotografijama postane viralan. Doduše prije četiri godine, ali mi tek sada nailazimo na njega. Baš kada razmišljamo o vjenčanju. I kako se možda nikada ne bismo trebali oženiti.

Mladenke kleče ispred gologuzih mladoženja, simuliraju fellatio, a trenutak je zabilježen zauvijek. Nakon njegovog albuma, ideja se počela širiti svijetom i sve više parova snima ovakve šašave “joj baš smo mladi i ludi” fotografije.

Čak je jedan grčki otok zabranio vjenčanja svih stranih parova zbog jedne takve fotografije.

Zbog autorski prava ne možemo podijeliti više fotografija ovdje, ali indijski portali nemaju takvih ograničenja pa slobodno zaviri na BuddyBits.

Hoćeš li i ti tako na svojoj svadbi?