Nije oklijevao

Kakva junačina: Opalio šamarčinu medvjedu kako bi spasio pse i djevojku

Obračun s medvjedom
Obračun s medvjedom Foto: TikTok/Screenshot
Uspio se obraniti od medvjeda, a njegova reakcija postala je hit na internetu.

Bliski susreti s medvjedima obično su puni nepredvidivosti i adrenalina, a to je iskusio i jedan muškarac koji je pronašao medvjeda na svojem posjedu. Na medvjeda je naišao dok je šetao pse s djevojkom, no umjesto da pobjegne, odlučio se obračunati s medvjedom.

Na medvjeda su naišli psi koje je imao na vodilici, a oni su se odmah razbježali od straha. Čim je muškarac uočio medvjeda, krenuo je prema njemu i počeo vikati. Kad je medvjed zakoračio prema muškarcu, ovaj mu je odalamio šamarčinu i nastavio proizvoditi glasne zvukove.

Ubrzo je dohvatio limeni poklopac i lopatu i počeo raditi buku te je na kraju uspješno otjerao nepozvanog gosta. Na kraju su svi prošli bez ozljeda, osim mladog medvjeda, kojem je povrijeđen ponos.

Snimku nesvakidašnjeg obračuna između medvjeda i čovjeka, koja je postala hit na društvenim mrežama i na različitim platformama skupila desetke milijuna pregleda, možete pogledati u nastavku.

 

@anthonymooren174 #bearslap #getback #gangster #loudnoise #neighbor #protecting #puppies #god #nottoday #fyp #viral #viralticktok #bear #slap ♬ original sound - Anthony mooren