Wow!

Kakva junačina! Pokušali ukrasti bicikle pa pobjegli glavom bez obzira kad su vidjeli njega

Brazilski samuraj
Brazilski samuraj Foto: YouTube/Screenshot
Lopovi nisu očekivali ovakvog protivnika kad su odlučili ukrasti bicikle, snimka je postala hit na društvenim mrežama.

Na snimci sigurnosnih kamera iz Brazila zabilježen je nevjerojatan trenutak u kojem je jedan muškarac uspio prestraviti trojicu lopova. Lopovi su se ušuljali u garažu stambene zgrade i pokušali ukrasti bicikle, no stariji muškarac uočio ih je na sigurnosnim kamerama i pozvao u pomoć susjeda koji se pojavio s katanom i gumicom za kosu.

Brazilski samuraj i stariji muškarac spuštali su se dizalom do garaže i pomoću mobitela promatrali lopove u akciji, a samuraj je cijelo vrijeme pokušao obuzdati dugu kosu gumicom. Kad su se napokon spustili do garaže, samuraj je izvukao katanu i izletio iz lifta, a od brzine mu je ispala gumica za kosu pa je potrčao s raspuštenom kosom i katanom.

\\folder\vezani_članak Čudnovati kukci Prepoznajete li ih? Naišli na čudnovate kukce pa tražili pomoć interneta: Znate li o čemu je riječ? \\folder\vezani_članak Fail Jao… Jao, to je sigurno boljelo: Izvodile akrobacije pa doživjele male i velike nezgode

Stariji muškarac pokazao mu je u kojem smjeru su pobjegli lopovi, a samuraj se dao u potjeru za njima dok ih nije sustigao. Kad su ga lopovi primijetili, prvo su se dali u bijeg s biciklima, a onda su ih ispustili i pobjegli glavom bez obzira.

Dugokosi muškarac s katanom pokupio je bicikle, hladnokrvno se vratio u dizalo i vratio katanu u korice, a snimka njegovog podviga postala je hit na društvenim mrežama i možete je pogledati u nastavku.