Što reći…

Koji je nagluplji poklon koji ste dobili za Dan žena? Odgovori nasmijali gledatelje, pogledajte ove bisere

Intervju za Dan žena
Intervju za Dan žena Foto: TikTok/Screenshot
Razgovor s prolaznicima postao je hit na TikToku, poslušajte tragikomične odgovore.

Društvenim mrežama kruži video iz Novog Sada u kojem reporterka prolaznicima postavlja pitanja o Danu žena. Neke je upitala što su poklonili žena oko sebe, žene je pitala koji su najbolji i najgori pokloni koje su dobile, a neki odgovori nasmijali su gledatelje pa je snimka na TikToku skupila više od 800.000 pregleda.

\\folder\vezani_članak Kviz povodom Međunarodnog dana žena Dan žena Riješi ovaj kviz o poznatim ženama i proslavi Međunardni dan žena \\folder\vezani_članak Ursula i psi Preslatko! Kakve maze! Njezini psi su uvijek rado viđena atrakcija pa ih nesebično dijeli sa svima

Među odgovorima koji su nasmijali publiku našao se onaj starije gospođe koja je na pitanja: “Koji je najgluplji poklon koji ste dobili?” odgovorila da su svi pokloni njezina supruga gluposti.

Ista je žena kasnije na sugestiju reporterke razmislila i o tome treba li možda promijeniti supruga. Njezine i ostale odgovore koji su nasmijali gledatelje prenosimo u nastavku pa usput provjerite kako biste vi odgovorili na ova pitanja.

 

@gradskeinfo Који је најгори поклон који сте добили или поклонили за 8. март? 🤔🌹 Пишите нам у коментару 👇 #foryou #4upage #gradskeinfo #osmimart #8mart #novisad #anketa #danzena #viral ♬ original sound - gradskeinfo