Jao…

Nije za odrasle: Policajac isprobao novi tobogan pa se razbio kao kruška

Nezgoda u parku
Nezgoda u parku Foto: YouTube/Screenshot
Policajac je izletio iz tobogana kao topovska kugla i postao hit na internetu.

Društvenim mrežama kruži snimka policajca koji je odlučio isprobati novi tobogan u obnovljenom dječjem park u Bostonu, unatoč upozorenjima da je namijenjen samo za djecu u dobi od 5 do 12 godina. Policajac je brzo shvatio da znak upozorenja nije šala jer se spustio toboganom nekontroliranom brzinom i razbio kao kruška.

Policajac je prošao s lakšim ozljedama, a snimka njegove nezgode postala je hit na društvenim mrežama. No, čini se da nije bio jedini koji se oglušio na upozorenja pa društvenim mrežama kruži snimka učiteljica koja je također odlučila isprobati tobogan za djecu i doživjela sličnu sudbinu.

\\folder\vezani_članak Pješački prijelaz Tko tu koga?! Nevjerica zbog pješačkih prijelaza u Sarajevu: “E, tugo moja… kolektivno otkaz svima koji su sudjelovali” \\folder\vezani_članak Parkiranje na plaži Jao… Prizor s plaže u Šibeniku šokirao prolaznike: Parkirali uz samo more pa dobili što su zaslužili

Snimke koje su postale hit na društvenim mrežama izazvale su zabrinutost jer se roditelji boje da će veća djeca doživjeti slične nezgode. Kako park još nije službeno otvoren, za sada se samo spekulira.

Snimke koje su izazvale zgrađanje kod roditelja možete pogledati u nastavku pa procijenite biste li dopustili svojem djetetu da se spusti niz ovaj tobogan.

 

@manischewitz_mami This slide has got to go #cityhall #Boston #governmentcenter #bostonteacher #teachersoftiktok #worldstar #blooper #teacher #sos #bostonparks #dumbwaystodieedit #concussion #massgeneralhospital #soundon #fyp ♬ original sound - Dumb Ways to Die