Viralno

Pogledajte najluđi TikTok sadržaj. Bos ide u močvare, priča sa aligatorima i lovi zmije

Gerret s aligatorom
Gerret s aligatorom Foto: Instagram screenshot
TikTok je zaista mjesto nepresušnog sadržaja. Njihov algoritam za mnoge radi i zabrinjavajuće predobro pa se na for you stranici izlazi vam sadržaj koji vas zanima.

Tako je nedavno meni sasvim iznenađujuće na fy pageu izašao video jednog Amera koji najavljuje kako ide u Everglades (Nacionalni park na Floridi) uhvatiti trometarskog pitona. Nije to bila baš obećavajuća najava i kada sam htio zombijski prstom skočiti na idući video – shvatio sam da tip hoda bos po močvari. E to je nešto što mi je zadržalo pažnju.

@fishingarrett I truly feel one with nature ##everglades#foryou#fyp#wildlife#conservation#flaoridaman#florida#alligator#viral#foryoupage#dumbwaystodiee#babyanimals#animals ♬ original sound – Fishingarrett

To je bio sam početak sadržaja koji @fishingarrett snima TikToku. Aligatori, sove, zmije, žabe, kukci i gušteri redoviti su posjetitelji njegovih videa. Da stvar bude luđa Gerrett bos hoda močvarom u kojoj se na svakom koraku nalaze aligatori, rukama lovi zmije i guštere i sve to radi čini bez pretjerano ustručavanja.

@fishingarrett I found a dinosaur in the Florida Everglades ##everglades#alligator#fyp#foryou#python#snake#foryoupage#conservation#florida#viral#flaoridaman#floridacheck#nature#wildlife#crazy#professional#animals#animalplanet##swamp#jungle#wild#frog#toad#rattlesnake#pro#environment#research#science#educational#cute#puppy ♬ original sound – Fishingarrett

Njegov sadržaj privlači milijune pregleda svakog dana, a svaki idući video bizarniji je od prethodnog. Gerrett se čini kao davno izgubljeni sin Stevea Irwina, samo još luđi.