Viralno

Prestravljene turistice u Airbnbu! Pronašle špijunke, tunele i tajne sobe

TikTokerica tierrasaurusrex u kući
TikTokerica tierrasaurusrex u kući Foto: TikTok screenshot/tierrasaurusrex
Tierra i njezina prijateljica Scarlet nedavno su iznajmile stan Oregonu, SAD, na nekoliko tjedana, a sve su platile više od 3500 dolara. Planirale su opušten boravak, no njihov je odmor pretvoren u radnju horor filma.

U videu objavljenom na njezinom TikToku, Tierra je objasnila da postoji nekoliko mana u vezi s iznajmljenom kućom. U videu, Tierra i Scarlet, šetaju kućom i otkrivaju neke čudne i jezive detalje.

@tierrasaurusrex Quirks and Charm @C @airbnb #scaryairbnb ♬ original sound – Tierra

Započinju s ormarom u spavaćoj sobi, ormar je okrenut prema krevetu, a kroz njega je probušena rupa koji služi kao špijunka, par potom pokazuje uski skriveni prolaz, koji vodi iza ormara u spavaćoj sobi. Kako bi demonstrirala, Scarlet tunelom odlazi iza ormara i gura prst kroz špijunku kako bi je pokazala kameri, no to nisu jedini skriveni prolazi i tajni ulazi u kući.

Turistice su otkrile kako praktički svaka soba ima skriveni ormar, prolaz, vrata koja vode u prostor između soba i sl. Obilazak završava u podrumu, kao i svi dobri hororci, gdje pronalaze još jedna tajna vrata i tunel.

Na svu sreću turistice, poučene ishodima horror filmova, nisu se predugo zadržale u kući strave, već su zahtijevale preseljenje i povrat plaćenog iznosa.