Nije za one koji se boje visine

Skakačica u vodu pokazuje kako izgleda skok sa 17 metara! Gledatelji su nervozni samo zbog pogleda sa skakaonice

Skakanje u vode s visoke skakaonice
Skakanje u vode s visoke skakaonice Foto: adventures_with_ginni/Instagram
Samo za najhrabrije

Većina se turista na kruzeru odluči odmarati uz hranu i piće te vidjeti neka od pristaništa. Ipak jedna mlada dama ima drukčiju verziju opuštanja.
Njezino je ime Ginni van Katwijk, a na svojem je profilu na Instagramu podijelila video raznih perspektiva pri skakanju u vodu s velike visine.

Dok se većina ljudi odmara ili pokušava uloviti koju zraku sunca, Ginni ima drukčije planove za opuštanje kraj bazena. Naime, na kruzeru Harmony of the Seas postoji skakaonica visoka 16-17 metara, a namijenjena je samo za najhrabrije profesionalce.



Skakačica u videu pokazuje pogled s visoke skakaonice, prije nego što graciozno i bez straha skoči u bazen. Korisnici društvenih medija svakako su bili impresionirani, a neki su priznali da se osjećaju nelagodno samo zbog pogleda, a kamoli zbog mogućnosti skakanja.

Iako je skakanje s takvih visina opasno i na kopnu, na brodu se ipak zna dogoditi da se postolje pomiče. Razočaranje ipak dolazi obožavateljima adrenalina koji se nadaju i sami skočiti jer samo obučeni profesionalci mogu skočiti s te skakaonice, a ne i putnici.

Ogroman brod za krstarenje prima više od 5000 putnika i članova posade, a mnogi će od njih biti oduševljeni gledajući očaravajuće nastupe Ginni i ostatka tima za skokove u vodu.

U snimci Katwijk pokazuje koliko maleno bazen izgleda ispod skakaonice. Ona pokazuje ciljanu točku, dok objašnjava područja unutar bazena prije nego što digne palac i pripremi se za skok. Prije nego što skoči, kaže da nema ničeg lakšeg, a onda u zraku napravi impresivnu piruetu.



Čini se da su korisnici Instagrama dijelili ista mišljenja, a većina komentara su priznanja kako im je video pobudio osjećaj anksioznosti, a oni nisu ti koji su na skakaonici.

Neki su priznali kako bi im uspon na tu visinu bio jednako izazovan kao i skok. Neki su se našalili sa zamišljanjem scene u kojoj mirno sjedite u svojoj ležaljci i gledate more, a ispred vas proleti osoba i upadna u bazen.

Bilo kako bilo, ovaj strašni pothvat ostavit ćemo profesionalcima, a na krstarenju će se držati opuštanje i uživanja, bez potrage za adrenalinskim uzbuđenjima.