Što reći…

Sukob u centru Zagreba: Zbog prometne nezgode izišli iz automobila i počeli se majmunirati

Obračun u Zagrebu
Obračun u Zagrebu Foto: Reddit/Screenshot
Vozač Mercedesa i Audija obračunali su se u centru Zagreba zbog nesuglasice u prometu.

Na Redditu je osvanula snimka iz centra Zagreba na kojoj je zabilježen obračun do kojeg je došlo nakon prometne nezgode u Ulici Antuna Bauera. Iako se na snimci ne vidi tko je skrivio nesreću, čini se da se vozač Mercedesa pokušao prestrojiti u susjednu traku, no vozač Audija nije ga propustio.

Kako se obojici očito jako žurilo, žurno su zaustavili automobile nasred ceste i izišli iz automobila kako bi raspravili o tome tko je bio u pravu. U argumentaciji su se koristili vikanjem, psovkama, prijetnjama, a u jednom trenutku jedan je muškarac pokušao pronaći rekvizit u prtljažniku, no nije pronašao ništa.

\\folder\vezani_članak Bliski susret s pijavicom Što napraviti? Doživjeli bliski susret s pijavicom, uspjeli snimiti kako im se prikrada \\folder\vezani_članak Psu prekipjelo Što je previše… Dobar dečko izgubio strpljenje, njegova burna reakcija nasmijala cijelu obitelj

Kad je vozač Audija odlučio otići s mjesta nesreće, u prolazu je zahvatio vrata Mercedesa, što je dodatno razbjesnilo vozača pa je udario po Audiju i nasrnuo na vozača.

Prolaznici su vikali vozačima da prestanu i da će zvati policiju, a snimka prestaje kad automobili napuste mjesto originalne nesreće. Snimku zabilježenu s obližnjeg prozora možete pogledati u nastavku ili OVDJE.

 

Seljakluk u Ul. Antuna Bauera, ZG
byu/Penguin655 incroatia