Ups!

Tiktokerica pokušala pokazati atribute pred kravom pa doživjela neugodno iznenađenje koje je nasmijalo internet

Krava vs TikTok
Krava vs TikTok Foto: TikTok/Screenshot
Htjela se snimiti kako zanosno pleše, no krava joj je upropastila planove.

Lislene Janaina brazilska je farmerica i tiktokerica koja na svojem profilu redovito objavljuje snimke s imanja. Na nekim snimkama pokazuje kako hrani životinje, na drugima pokazuje plesne korake ili svoje atribute. Na jednoj snimci pokušala je kombinirati snimanje životinja i plesa pa se pokušala snimiti kako pleše pred kravom, no snimka je vrlo brzo okončana nakon što ju je krava jednim udarcem oborila s nogu.

\\folder\vezani_članak Obračun u kinu Barbie klub Obračunale se nakon gledanja Barbie, povod tučnjave naljutio je mnoge ljubitelje kina \\folder\vezani_članak Slonovi prelaze cestu Preslatko! Propustili krdo slonova preko ceste, ovakvu reakciju nisu očekivali

Snimku je svejedno objavila na društvenim mrežama te je postala uvjerljivo najpopularnija njezina objava s više od 13 milijuna pregleda i gotovo 1,5 milijuna lajkova. Lislene nije pretrpjela ozljede te je nastavila objavljivati na društvenim mrežama i nakon nemilog incidenta, a snimku koja je nasmijala milijune možete pogledati u nastavku.

 

@lislene18

 

♬ som original - lislene18