Viralno

Top 5 multiplayer igara za ljude koji nisu hardcore gejmeri (to uključuje i vaše bolje polovice)

Festival svjetla u Sarajevu - 4
Festival svjetla u Sarajevu - 4 Foto: Boris Trogrančić
Poznata scena, vi obožavate gejmati, a vaša bolja polovica nije toliki fan u najboljem slučaju. Onaj gori scenarij da to kao ne može smisliti i često vam prigovara za to (izdrži, brate).

Kakav god ishod bio, jednom u svakih nekoliko će vas pitati da nešto zaigrate zajedno, takav ne-želim-ništa-jesti-mogu-li-dobiti-tvoje-krumpiriće trenutak treba iskoristiti.

Najgore je što tada treba biti spreman. Ona neće čekati da se nešto downloada, instalira i patchira. Dakle, ili ide ili ne ide, frende.

Mi smo odlučili pomoći vam te sastaviti listu od pet naslova koje bi bilo dobro imati na vašim konzolama spremne kada dođe do tog blaženog trenutka – igranje igara s djevojkom.

Overcooked 2

Igrali smo i bili smo u čudu kako se naša netvrdokorna gamer djevojka pretvori u Monicu te nam ne dopušta smijeh i zezanciju. Uđe odmah u “vrijeme je da se skockaš” mode. Nekada nam to zna biti smiješno i zabavno, ali znamo to percipirati kao pretjerivanje te bismo mi u tom trenutku odustali.

.

Stoga, jako dobro razmislite želite li ovo pokazati vašoj djevojci ili ne.

Little Big Planet 3

Malo stariji naslov, ali još uvijek šiba ako pitate našu djevojku. Slatki glavni lutkasti likovi svakako pridodaju dojmu kao i mogućnost da ih oblačite kako želite.

.

Htjet će da se stalno držite za ruke i sve obavljate skupa jer je to slatko, a to je njima često jako bitna odrednica kada biraju što će igrati. Mora biti slatko ili lijepo.

No, saznali smo kako to nije uvijek potrebno, ali taj prijedlog će biti na kraju liste.

Just Dance (bilo koji)

Nekada igranje ne znači da sjedite satima na kauču dok držite bakterijama bogatim upravljač. Nekada se zahtijeva da skačete dok držite bakterijama nastanjenim upravljač ili vaš mobitel jer i tu opciju pruža Just Dance.

.

Jedan od obožavanih naslova naših djevojaka, ali nećemo lagati – ni nama ne smeta plesati na Lady Gagine hitove te izvoditi kukove mobilizirajuće pokrete.

Zabavno je, gameamo s našom djevojkom i najbitnije – kukovi ne lažu.

Pokemon Let’s Go Eevee

Realno, Pokemon je svoju slavu doživio iz razloga jer je dobro proučio kako se pojaviti na tržište a da se dopadne svim spolovima. Slatki i lijepi su, ali i opasni te se bore – kome se to ne može svidjeti?

.

Taman ovaj razvodnjeni Pokemon naslov može utažiti žeđ gamera raznih tvrdoća i najbolje u svemu tome – moguće je co-op LAN igranje. Samo drugi igrač treba uzet Switch joy-con u ruke i to je to. Zajedno se borite, zajedno lovite i zajedno trčkarate kroz Kanto regiju.

Može li bolje? Vi ste Ash, a on Misty. Dost dobar suptilan prvi korak za igranje uloga, pogotovo ako želite biti najveći kao nitko do sad.

Diablo III

Znamo da ovo zvuči dosta čudno, ali iznenadili biste se… Čim vaša djevojka stvori svoju sexy vješticu koja je u igri moćnija od vas kada je u pitanju komadanje brojnih protivnika, svidjet će joj se ova igra.

Osobno smo se jako iznenadili koliko smo sati proveli igrajući ovu igru skupa i definitivno nismo imali ništa protiv.

.

Doduše, oružje se biralo prema tome koliko dobro izgleda, ali tu i tamo se nađe kompromis pa uzme ono jače jer vidi kako briše kosture s lica virtualne zemlje.

Jedan od onih trenutaka kad se iznova zaljubimo u nju.