Zabava

Banner300


Besplatna muzika na Deezer.com

U trenutku u kojem se Deezer učitao u našem browseru, zaboravili smo na torrente, svoju MP3 kolekciju, last.fm i slična sranja. Samo Deezer daje stvarno besplatnu muziku u izobilju!

Piše , Objavljeno

Kako vele Daniel Marhely i Johnatan Benassaya, dečki koji su smislili i složili ovaj ludi sajt, Deezer.com prvi potpuno legalno, besplatno i bez ograničenja nudi preslušavanje ogromne baze muzike u kojoj se nalaze izdanja velikih izdavačkih kuća poput Sony BMG i Universal Music.

deezer.com

deezer.com

Zajebite 30sekundne isječke iz omiljenih pjesama ili forsanje “radija” u kojem ne možete odabrati što želite slušati. Deezer ima i radio kanale (Pop, rock, hip-hop, što’š…), ima i smartradio koji (poput Pandore) “pogađa” što želite slušati, ali killer fora je to što ima potpuno otvorenu bazu sa tisućama albuma poznatih i nepoznatih glazbenika! Stvar ide toliko daleko da potpuno besplatno možete poslušati određeni album. Također, možete otvoriti svoj profil i onda do mile volje slagati vlastite playliste. Huuura!

što je najbolje, sajt u pravnom smislu radi iz Francuske, po francuskim zakonima i u dilu s njihovom inačicom ZAMPa, tako da nema onih debilnih američanskih fora da je mjuza free samo za debele Amere, a ostali nek sišu.

S tehničke strane, sajtić je fantastično složen, mjuzu je lako naći i još lakše slušati, player radi ko’ beba dok slobodno skačete sa stranice na stranicu. Player možete uvaliti na svoj site, kao primjerice ovdje:


Discover Justice!

Stoga, koji se kua čeka!? Ajmo svi na Deezer.com >>

TAGOVIbesplatno deezer muzika web

Komentiraj