Zabava

Banner300


Breach – Pukotina

Istinita priča o Robertu Hanssenu, nekada cijenjenom FBI stručnjaku koji je radio kao krtica u federalnim redovima prosljeđujući tajne ruskim tajnim službama

Piše , Objavljeno

Vjerujemo da i vi imate popis glumaca koje jednostavno ne možete smisliti na ekranu. Poput recimo Denzela Washingtona, Johna Cusacka, Nicholasa Cagea ili recimo Ryana Phillippea.

I počnete gledati film Pukotina (originalno Breach) u kojemu ovaj posljednji glumi mladog agenta FBI-a i pomislite kako ovo ne sluti na dobro. Onda se u kadru pojavi Chris Cooper, jedan od onih glumaca koje bi mogli gledati u svakom filmu i jednostavno pružite im šansu, a kao rezultat dobijete jedan od najboljih špijunskih trilera koje je Hollywood snimio posljednjih desetak godina.

Pukotina, film redatelja Billyja Raya, istinita je priča o Robertu Hanssenu, nekada cijenjenom FBI stručnjaku koji je radio kao krtica u federalnim redovima, prosljeđujući informacije sovjetskim i ruskim tajnim službama. Unatoč činjenici da vam odmah na početku kažu kako je završila ova saga, film uspijeva puna dva sata održati napetost, a majstorska gluma Coopera, samo je šlag na tortu.

Redatelj:Billy Ray
Uloge:Chris Cooper, Ryan Phillippe, Laura Linney

TAGOVIbilly ray breach chris cooper film

Komentiraj