Film i TV

Buddy-buddy komedija dobiva nastavak

Banner300


Channing Tatum i Jonah Hill se vraćaju u urnebesnoj komediji 22 Jump Street

Piše , Objavljeno

Moramo priznati da nas je ugodno iznenadilo neočekivano izbacivanje trailera za 22 Jump Street, koji ponovno spaja dvojicu nespojivih murjaka na tajnom zadatku.

22 jump street

Sve je počelo 1987. godine, kada kriminalistička serija 21 Jump Street kroz pet uspješnih sezona prenosi triler i misteriju mladih murjaka (među kojima je i Johnny Depp) na tajnom zadatku, koji su specijalizirani za zločine maloljetnika. Filmska verzija ove serije dolazi 2012. i to u obliku istoimene komedije, a zvijezde Channing Tatum i Jonah Hill donose svojem studiju brdo para i uistinu dobre kritike. Zato nije niti čudno da se na nastavak trebalo čekati jedva godinu dana…

Nazvan jednostavno 22 Jump Street, ovaj film nastavlja tamo gdje je prethodnik stao. Policajci Jenko (Channing Tatum) i Schmidt (Jonah Hill) ponovno će morati krenuti na tajni zadatak, no ovoga će puta to biti na fakultetu, gdje se pojavila nova i potencijalno opasna droga. Šef im je još uvijek spaljeni kapetan Dickson (Ice Cube), a osim nove misije, imaju i novo sjedište, pogađate, na adresi 22 Jump Street. Ima li ovo šanse postati kvalitetan nastavak, ili nam slijedi još jedna dosadna reciklaža?

22 Jump Street – trailer:

Osim već spomenutih zvijezda, svoje će uloge reprizirati i Nick Offerman kao načelnik policije, te dvojac kriminalaca iz prvoga dijela, Mr. Walters (Rob Riggle) i Eric (Dave Franco), koji su nam ujedno servirali i najbolju foru u cijelom ovom traileru. Iza kamere su ponovno Phil Lord i Chris Miller, tako da se možemo nadati da ovaj nastavak neće puno kaskati za originalom, premda… ako smo se ičega nagledali, onda su to komedije smještene na fakultete i iskreno, već su nam prilično naporne!

Hoće li 22 Jump Street uspjeti zabaviti ili ne, vidjeti ćemo već 13. lipnja iduće godine.

TAGOVI21 jump street 22 jump street channing tatum jonah hill komedija urnebesna komedija

Komentiraj