Zabava

ludilo

Banner300


Elon Musk je izazvao Johnnyja Deppa na MMA fight u kavezu, slavni trener ponudio svoje usluge

Piše , Objavljeno

Prošle godine se pričalo o borbi Toma Cruisea i Justina Biebera, ali ova drama je možda još luđa.

Prošloga tjedna je Elon Musk izazvao Johnnyja Deppa na borbu u kavezu nakon što su iscurile optužbe da je Musk sudjelovao u trokutastoj aferi s tadašnjom Deppovom ženom Amber Heard i njezinom prijateljicom Carom Delevingne.

Depp i Heardova se sude, a nekako su u svoje drame uspjeli uvući Muska. Na sudu su pročitali Deppovu prijeteću poruku za Amber Heard kojoj je rekao kako će odsjeći Muskovog a znaš već koga.

Musk je na to odgovorio “Ako Johnny želi borbu u kavezu, javite mi.”

Slavni MMA trener John Kavanagh je ponudio svoje usluge Musku.

Ovaj trener je radio s McGregorom i Gunnarom Nelsonom, nije da mu treba publiciteta, ali se valjda htio zabaviti. Na upit zašto bira Muskovu stranu umjesto Deppove, rekao je kako se nada da će dobiti Teslu ako odradi dobar posao. Razumijemo u potpunosti, znate koliko dugo se čeka na naručeni automobil iz Muskove “malene radionice”.

Sigurni smo da Musku bi u ovom slučaju pomoglo i već dobro poznato prijateljstvo s Joeom Roganom koji zna sve o svima, a i sam je znao navući rukavice, kimono i sve ostalo što mu treba za šamaranje protivnika.

Ova borba između Muska i Deppa bi bila luđa od Biebera i Cruisea, ali nešto manje luda od ponovnog aktivnog Mikea Tysona i morskog psa.

Još kada bismo vidjeli nešto Muskovih plesnih koraka u ringu… Pffff!

TAGOVIElon Musk Johnny Depp