Film i TV

Ludo, luđe, najluđe!

Banner300


Fakultetski život i suluda akcija u novom traileru za 22 Jump Street

Piše , Objavljeno

Ako će 22 Jump Street biti u upola smiješan kao njegov prethodnik iz 2012. godine, očekuje nas vjerojatno najbolja i najluđa komedija ljetne sezone!

22 jump street 2

Ne sramimo se priznati da je 21 Jump Street bio i ostao vrhunska komedija, kojoj smo se mogli itekako dobro nasmijati. Dvojac jedva sposobnih murjaka Jenko (Channing Tatum) – Schmidt (Jonah Hill) na tajnom je zadatku upao u srednju školu i pokušao razbiti lanac dilera nove smrtonosne droge, a sada, kada su ipak stariji pune… khm… dvije godine, istu će stvar pokušati isfurati i na fakultetu. To znači samo jedno: ulozi su itekako povećani!

Kako to obično biva s nastavcima, sve mora biti veće, luđe i nabrijanije, a ako ništa drugo, iz američkih filmova znamo kako je studiranje na njihovim fakultetima nešto kao srednja škola na steroidima. Seks, alkohol, droge, svakodnevni tulumi i naravno, Spring Break… to je život! I definitivno savršeno okruženje za brutalni i politički nekorektni humor koji priželjkujemo. Do sada su nas već izbombardirali s nekoliko 22 Jump Street trailera, ali i ovaj najnoviji nas uspijeva oduševiti.

22 Jump Street – trailer:

Osim Jenka i Schmidta, u novom se nastavku pojavljuje skoro cijela ekipa iz prvog dijela, pa ćemo tako ponovno uživati u nabrijanom naredniku Ice Cubeu, Nicku Offermanu kao zapovjedniku i zatvorskim prijateljima Daveu Francu i Robu Riggleu. Naravno, biti će tu hrpa novih lica, a pošto se radnja odvija na fakultetu i dobrim dijelom za vrijeme proljetnih praznika, neće nedostajati polugolih, raspuštenih i napaljenih studentica. Film u naša kina iz nekog razloga umjesto početka lipnja (kao u većem dijelu Europe i svijeta) dolazi tek 28. kolovoza, tako da će nam lijepo zaokružiti ljetnu sezonu.

TAGOVI22 jump street blockbuster channing tatum hit komedija jonah hill komedija

Komentiraj