Film i TV

čekaj, što?

Banner300


5 skrivenih seksualnih referenci u Disneyjevim filmovima

Piše , Objavljeno

Još prije nego što je postojao internet, kružile su glasine da su određeni Disneyjevi filmovi skrivali seksualne reference- jer zašto bi nam djetinjstvo ostalo nevino. Izvukli smo 5 najočitijih pa ako si ne želite kvariti uspomene iz djetinstva, sada je pravo vrijeme da prestanete s čitanjem.

  1. Penis u Maloj sireni

Sljedeći put kada se gledate Malu sirenu na vašem VHS-u (ako je to nešto što još uvijek posjedujete i ako još uvijek imate na čemu to gledati), molim vas obratite pozornost na skriveni penis u sredini tog zlatnog dvorca.

Screenshot_6

Legenda kaže da je penis bio namjerno postavljen od strane duhovitog zaposlenika. Odbijamo prihvatiti ovo, očito je da je umjetnik samo pokušavao nacrtati dvorac. Nije njegova krivica što dvorci izgledaju ko penisi.

2. Penis 2 u Maloj sireni

Stvarno, što nije u redu s Malom sirenom? Jedino što smo htjeli je bio film o sarkastičnim rakovima i zlokobnim jeguljama, ali što smo dobili? Ne jednu, već DVIJE erekcije koje doslovno nitko nije tražio. Ovu možemo zahvaliti svećeniku koji ima vidljivu erekciju u filmu, iako je Disneyjev animator Tom Sito pokušao tvrditi da je to njegovo koljeno. Da ne ispadnemo mi perverznanjci, procijenite sami.

3. Onaj put kad je Aladdin chillao u bordelu

Aladdin je jedini tip u sobi punoj lijepih, oskudno odjevenih žena koje ili a) koketno trljaju vrpce po njemu, ili b) ljute se što nema novca za plaćanje njihovih usluga. Razmislite malo.

4. Čvrga u obliku penisa u Herkulesu

Nesretni momak udari glavom u potkovu, izraste mu izbočina u obliku penisa (ZAŠTO?) i odgovarajuće obrve u obliku testisa (također ZAŠTO??).

Screenshot_7

5. Plakat za Kralj lavova

Plakat za Disneyjevo re-izdanje The Lion Kinga iz 2002. godine prikazivao je sliku žene koja je nosila samo male gaćice, jasno pokazujući svoju guzu. Tako makar kažu. And when you see it, you just can’t unsee it. Screenshot_8

Ovakve stvari mogu se primijetiti samo ako ih pažljivo tražiš, ali jednom kad ih vidiš, jednostavno više ne možeš misliti da su slučajnost.

TAGOVIdisney seks skrivene scene

Komentiraj