Film i TV

it's gettin' hot in here

Banner300


7 vrućih filmova: od sexy preko hot do pliz dodaj maramicu

Piše , Objavljeno

Neki filmovi napune kino dvorane radi odličnih glavnih glumaca, drugi radi super efekata koji se jednostavno moraju vidjeti na velikom kino ekranu, a treći radi vrućih seks scena. I ne bilo kakvih seks scena već onih kontroverznih radi kojih je film označen s NC-17 što znači da je zabranjen za sve ispod 18. Isključivo za odrasle.

Što isključivo znači da će svi mlađi biti dvostruko zainteresirani.

Godine i godine filomografije dovele su do postupnog  prihvaćanja seksa na filmu koji je postao toliko realan da se ne možeš ne zapitat jednostavno pitanje…jesu li se?  I odgovor je, prema holivudskim kuolarima- jesu! Neke od najpoznatijih filmskih seks scena navodno nisu bile čista simulacija. No, pustimo rekla-kazala…

Složili smo listu od 7 najseksi filmskih scena ikad za koje nam i nije bitno jesu li prave ili ne jer u svakom slučaju tako djeluju. Gledaj pažljivo, mogao bi svašta naučiti.

E da, i mi se ograničavamo- ukoliko imaš manje od 18, prestani čitati. Sada.

via GIPHY

Ok, here it goes.

7. Basic Instinct (1992)

Kako objasniti mlađim generacijama da smo nekada hrlili u kina samo radi sekunde pogleda na golo međunožje Sharon Stone? U današnje vrijeme, samo nas jedan klik dijeli od najluđih maštarija. Ali bilo je vrijeme kada seks (kako uživo tako i na malim ekranima)nije bio tako lako dostupan. No, kada se Sharon Stone pojavila kao seksualna domina u kontroverznom filomu Paula Verhoevena 1992. godine, dječaci diljem svijeta

pokušali su se ušuljati u kino dvorane pogledati ono što se najavljivalo kao najseksi filom ikada izašao iz Hollywooda. Bez obzira na današnje standarde, seks scena između Jeanne Tripplehorn i Michael Douglasa vas neće ostaviti ravnodušnima.

6. 9 1/2 Weeks (1986)

Ima li išta bolje od Kim Besinger iz 80-tih? Ima li išta bolje od Kim Besinger u apsolutno svakoj sceni u ovom kultnom filmu poznatog erotskog redatelja Adriana Lynea? Nema. Ovaj film potresao je filmski svijet i postao obvezna lektira u svačijoj VHS kolekciji.

Kemija između Kim Besinger i Mickey Rourkea bila je do tada nešto neviđeno u Hollywoodu. No ono najvažnije je to da se radi o jednom od prvih filmova koji se nije ustrčavao prikazati neke od seksualnih tabua u spavaćoj sobi od S&M do voajerizma, i to je napravio sa stilom. Ako nikad niste vidjeli ove prizore, propuštate neke od najseksi scena koje su ikada proizašle iz američkog studija.

5. Sex And Lucia (2001)

Paz Vega, jedna od najseksi španjolskih glumica ikad, većini je poznata iz filma Spanglish gdje je glumila Adam Sandlerovu avanturu. No zaboravite

na to i pogledajte španjolski film Lucia y el sexo redatelja Julia Medema. Radi se o djelima autora na napuštenome otoku i njihovom utjecaju na živote različitih ljudi. Osim izvanredne izvedbe, film sadrži neke od najvrućih scena španjolske filmografije. Osim Vegine ljepote, inspirirati će vas i ljepota krajolika. Ali ne brinite, neće vas previše omesti.

4. The Brown Bunny (2003)

Neki od najpoznatijih filmskih kritičara spominju ovaj film kao jedan od najvećih filmova o ljubavi ikad napravljenih. Film koji ima prilično neustrašiv pristup mnogim seksualnim trenucima između dvije glavne glumice (Adèle Exarchopoulos i Léa Seydoux) koje su se zaputile na strasno putovanje prema otkrivanju prave ljubavi.

3. 9 Songs (2004)

Michael Winterbottom nije nepoznat indie filmskom svijetu, a 9 pjesama nije iznimka. Bez glavnih zvijezda filma i s čudnim odnosom prema rock glazbi radi kojeg se ovaj film više čini odom glazbi nego seksualnoj intimnosti, film je dobio nekoliko potvrda s manjih filmskih festivala, ali osrednje ocjene kritike. Bez obzira na kritike, nastup i performans je nadasve sirov i stvaran što čini seksualne scene u filmu vjerodostojnim, što se, složit ćete se, rijetko postiže.

9 songs pruža intimne momente između dvoje ljudi te se čini kao da virite u nečiju spavaću sobu, a ne gledate odglumljene seksualne scene. To plus fakat dobra muzika zaslužilo je ovom filmu treće mjesto na našoj ljestvici.

2. The Lover (1992)

Ovaj film iz 1992. je bio prvi koji je izazvao prave rasprave o tome jesu li ili ne glumci zapravo upražnjavali seks u scenama koje gledamo. Dodajte tome mlađahnu Jane March koja gura granice prihvatljivog doba za vidjeti mladu djevojku u takvim scenama  i imamo zagarantirano rasprodane dvorane.

1. Fuck off I love You

Recite nam da smo biased, nije nas briga! Na prvo mjesto stavili smo jednu domaćicu. Fuck of I Love you film je hrvatske produkcije, naše gore list i za divno čudo ne hejtamo ga! Sama ta činjenica dovoljna je da zauzme prvo mjesto na listi. A kad se tome pridoda fakat ok priča, glumci i nekoliko feelgood momenata, sve što možemo reći je bravo.

Fuck off I love you je priča o muško-ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi na putu do nalaženja savršene veze. Kombinacija drame i komedije sa elementima akcije, erotike i krimića, a čak je cenzurirani trejler dovoljan da ovaj uradak dobije oznaku “18+”.

TAGOVIFilmovi seks scene

Komentiraj