Film i TV

napokon

Banner300


Ajde da se jednom isplati biti iz Hrvatske – Studio Ghibli filmovi stižu na Netflix

Piše , Objavljeno

Studio Ghibli, najdraži nam animacijski studio na svijetu (sorry Pixar, sorry Dreamworks, sorry tkogod drugi postoji) je dugo godina odbijao ponuditi digitalne verzije svojih sadržaja, ali to se promijenilo nedavno.

Osim što nude kopije za download sada su pristali prodati i prava na streaming svojih prekrasnih animiranih ostvarenja. U Americi su prava na streaming otkupili njuške iza HBO Maxa, nove streaming usluge.

A što s Europom?

Pa evo, jednom se isplatilo biti iz Europe i napokon ćemo od veljače dobiti 21 film od Ghiblija. Ne sve odjednom, ali nas nije ni briga. Netflix imamo, iako nas sve više i više umara njegovo postojanje, ali ovo će mu produžiti vijek trajanja na našem mjesečnom ispisu računa.

Prvi val filmova stiže 1. veljače, a moći ćemo odmah gledati My Neighbor Totoro i Kiki’s Delivery Service, a od ožujka ćemo dobiti i Princezu Mononoke i Spirited Away. Naravno, u dealu je još puno sadržaja, ali mi izdvajamo one najmilije nama. Možda napokon svi naši prijatelji pogledaju ova remek-djela sada kad su im dostupna na dlanu.

Veselimo se, trebaš se i ti, svi ovi animirani filmovi su nešto što moraš iskusiti na svojoj koži. Pripremi maramice. Za suze od tuge i od smijeha.

TAGOVINetflix studio ghibli