Film i TV

wait, what?

Banner300


Ako pitaš Saula, on kaže kako je “Breaking Bad” film već snimljen

Piše , Objavljeno

Krajem prošle godine  The Hollywood Reporter je otkrio da tvorac serije, Vince Gilligan, radi na dvosatnom filmu Breaking Bad. U film se trebao vratiti Aaron Paul (Jesse Pinkman), dok bi se Bryan Cranston eventualno vratio samo u nekim scenama iz prošlosti budući da je njegov lik mrtav. Minuta šutnje za najkul profesora kemije.

Iako se spekuliralo da bi film mogao izaći krajem ove godine, kasnije nisu izlazile nikakve novosti sa seta ili bilo kakve informacije koje bi potvrdile da se film počeo snimati. Međutim, čini se kako je možda već i snimljen, daleko od očiju javnosti i medija.

Bob Odenkirk, koji je u seriji utjelovio legendarnog Saula, toliko legendarnog lika zapravo, da je nakon Breaking Bada dobio i svoju seriju “Better Call Saul”, je upravo izjavio kako je film već snimljen.

better call saul

“Čuo sam toliko različitih stvari o tome, ali uzbuđen sam zbog filma. Jedva čekam da ga vidim “, rekao je on The Hollywood Reporteru. „Ne znam što ljudi znaju ili ne znaju. Teško mi je vjerovati da ne znate da je snimljen. Pa snimljen je. Znaš što mislim? Kako je to tajna? Ali izgleda da je. Obavili su nevjerojatan posao čuvajući to u tajnosti. “

Odenkirkovi komentari su najkonkretnije informacije koje smo do sada dobili o filmu “Breaking Bad”, iako su druge zvijezde serije bacale suptilne hintove.

Prošli mjesec, glavne zvijezde, Aaron i Bryan, su objavili fotografiju na instagramu uz caption: “Even sooner”.


View this post on Instagram

Even sooner

A post shared by Aaron Paul (@aaronpaul) on

Komentar na fotografiju došao je kao nastavak komentara od prije par mjeseci kada su obojica stavili fotografiju dva magarca i napisali: “Soon.”


View this post on Instagram

Soon

A post shared by Aaron Paul (@aaronpaul) on

Nakon ovih postova je ispalo da su upali u neku kombinaciju s brandom alkohola, ali i dalje je ostala visiti u zraku mogućnost da je tu negdje i film.

U svakom slučaju, vjerovat ćemo Bobu. Greenbrier, ili kako god ćeš se već zvati – spremni smo!

TAGOVIBob Odenkirk Breaking Bad film