Film i TV

Banner300


Astronauti na ISS-u već gledali premijeru Netflixove serije Lost in Space – mi imamo samo trailer

Piše , Objavljeno

Prva epizoda reboota legendarne serije Lost In Space je emitirana u svemir, astronauti na Međunarodnoj svemirskoj postaji su je već odgledali. NASA se brine za zabavu svojih zaposlenika, kada bismo barem mi mogli nešto pogledati prije ostatka svijeta. Na ISS-u se nalazi šest astronauta i oni su dobili veličanstvenu priliku pogledati prvu epizodu serije.

Nadamo se da to znači da je serija stvarno dobra, šteta bi bilo trošiti dragocjeno vrijeme astronauta na poluproizvode, vrijeme koje su mogli potrošiti na lebdenje u bestežinskom stanju. Također bi bilo dobro da nitko nije dobio nikakav napad panike ili klaustrofobije zbog serije koja se zove “Izgubljeni u svemiru”. Nas bi opralo.

Pogledajte trailer pa ćemo dalje:

.

Ima potencijala.

Najavljeno je odavno da će se serija snimiti, ali nismo čuli previše o ikakvom razvoju događaja. Sada smo napokon dobili najavu datuma.

Reboot je smješten 30 godina u budućnost, obitelj Robinson je jedna od prvih obitelji izabranih za kolonizaciju svemira, ali negdje stvari pođu po krivu (kao što to obično biva u svemiru) i oni skrenu s kursa. Nije u pitanju jedno krivo skretanje lijevo koje ćeš popraviti s još tri skretanja lijevo, u pitanju je odstupanje od kursa mjerljivo u svjetlosnim godinama. Onda u priču uskoče i izvanzemaljci.

Lost in Space je bila nevjerojatno popularna serija u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, čak se usudimo reći da ju je narod više volio od originalnog Star Treka. Ako niste čuli za seriju, sigurno ste čuli (i nažalost gledali) Lost in Space film s Williamom Hurtom, Gary Oldmanom i Matt LeBlancom. Jedino po čemu pamtimo taj film je hype oko toga što ćemo vidjeti Joeya iz Prijatelja u nečem što nisu Prijatelji. Mogli smo i bez toga.

Ako vas zanima kako je originalni Lost in Space izgledao – pogledajte televizijski promo materijal.

.

Premijera Lost in Spacea na Netflix dolazi 13. travnja. Bilo bi fantastično da su zadržali tagline: “How Far-out can you get?”

Ako trebate ideju koja je iduća serija koju ćete progutati u jednom vikendu – imamo 8 ideja za tebe: 8 serija za svačiji ukus (i za vikend zatrpan snijegom)

TAGOVIISS lost in space nasa Netflix serija

Komentiraj