Film i TV

moglo je i bolje

Banner300


Bryan Cranston napokon odgovorio na teoriju da je ‘Malcolm u sredini’ nastavak Breaking Bada

Piše , Objavljeno

Čuli ste teoriju sigurno nekad, ako ništa drugo – od pijanog studenta filozofskog koji ju je prodavao kao svoju. Teorija ukratko glasi: Walter White je preživio kraj Breaking Bada i uzeo je novi identitet, onaj oca Hala iz serije Malcolm in the Middle.

Odgovor (ili poluodgovor ako pitaš nas) je dao na Tonight Showu s Jimmyjem Fallonom.

“Ne smijem otkriti takvu vrstu informacija bez sigurnosnih dopuštenja. Mislim da je zabavno. Ne znam. Walter White je definitivno mrtav. Mrtav je. Mrtav je.”

Jimmy ga je prozvao kako je zadnji put u razgovoru lagao da se ne snima Breaking Bad film, a nešto kasnije smo dobili El Camino.

U razgovoru s Fallonom je upitan za stanje kada je obolio od virusa koji nam kroji živote, ali Cranston je obolio u isto vrijeme kada i Tom Hanks i njegova žena Rita Wilson pa nije smatrao da treba vikati na sva zvona kako je i on obolio.

“Odmah su otkrili stanje i pomislio sam kako je to odlično. Nije bilo potrebe da još neki celebrity kaže ‘E i ja sam obolio’. Zadržao sam to za sebe. Imali smo sreće. Brojni ljudi opako pate, moja žena i ja smo tjedan dana bili ekstremno izmoreni i boljelo nas je čitavo tijelo, malo smo kašljali. I onda je sve prestalo.”

Cijeli segment s legendarnim Cranstonom pogledaj ovdje.