Film i TV

peglaj asfalt

Banner300


Brzi i žestoki 9 – ovaj big a$$ trailer od skoro 4 minute će dovući tvoje dupe u kino

Piše , Objavljeno

U petak smo zakazali. Izašao je trailer za Brze i žestoke, 9. dio, ali po američkom petku, mi smo tad već stavili ključ u bravu, okrenuli ga šest puta (od čega je brava napravila svega dva “klika”, prokleta protuprovalna vrata) i otišli doma. Preko vikenda smo ugledali trailer i pogledali ga. Dvaput. Ponajviše zbog nekoliko iznenađenja.

“No matter how fast you are, no one outruns their past!”

To kaže tagline, a mi biramo vjerovati.

Evo prvo trailer pa ćemo onda mi dodati svoje nepotrebno mišljenje.

Cipher a.k.a. Charlize Theron se vratila, ovaj put bez katastrofalnih dreadlocksa, sa znatno slađom kratkom frizurom koja joj puno više pristaje. Uz nju djeluje i stručnjak za aute, ali i krađe za kojeg se ispostavlja da je brat Dominica Toretta. A i isprve je jasno da je to najbolji glumac svih vremena – John Cena. Najbolji glumac je, naravno, kada se uspiješ otrgnuti dojmu da gledaš John Cenu. Sva sreća po Christiana Balea, Edwarda Nortona i ostale heavyweight glumce, cijelo vrijeme buljimo u ekran i mislimo si – hej to je John Cena koji iz nekog razloga govori kako ima drugo ime u filmu. A i ne sliči baš na Vina Diesela da možemo reći kako mu je brat.

Ako vam John Cena nije dovoljan mamac da se vratite u sjedala za deveti nastavak, možda vas privuće još jedna nebuloza – Han je živ!

Ne znamo kako, ne znamo zašto, ali lik bez beda opet tamani grickalice i ponaša se kao da ga Jason Statham nije dokrajčio u Tokyo Driftu. Zahtijevamo objašnjenje!!!

Još smo bili ljuti što su se svi skompali sa Stathamom kroz nastavke i spin-offove iako je riješio Hana, a kad ono Han živ. Ne kužimo. Zar je važno? Tko uopće gleda Fast and Furious franšizu zbog logičkih metoda?

Navuku nas svaki put.

TAGOVIbrzi i žestoki fast 9 fast and furious john cena vin diesel