Film i TV

how far will it go?

Banner300


Četvrta sezona jedne od najboljih serija nam donosi i Chrisa Rocka u jednoj od glavnih uloga

Piše , Objavljeno

Svi mrze Chrisa je bila zabavna serija koja nas je podsjetila koliko je Chris Rock smiješan, koliko mu je glas iritantan i koliko Terry Crews ima zvjezdanog potencijala. Prestala je s emitiranjem prije gotovo 10 godina i otad nismo vidjeli Chris Rocka u ikojem obliku na televiziji, osim tu i tamo kada bi vodio dodjelu Oscara.

Stvari se mijenjaju, Noah Hawley nam donosi četvrtu sezonu svoje vrhunske antologijske serije Fargo, a jednu od glavnih uloga će tumačiti i Chris Rock.

Fargo je inspiriran istoimenim filmom braće Coen (u kojem je veličanstven posao odradila Frances McDormand), samo što svake sezone dobivamo novu glumačku postavu, novi period, ali i drukčije okruženje.

Nova sezona bi mogla biti smještena u 1950-e godine.

Radnja zvuči bizarno baš kao što i očekujemo od Farga.

U Kansasu postoje dva kriminalna sindikata koja su uspostavila mir teškim putem. Jedan je Talijan, a drugi Afroamerikanac, kriminalne radnje se izvršavaju na sve strane, a kako bi ova gospoda zacemetirala mir među obiteljima – mijenjaju svoje najstarije sinove.

Chris Rock će glumiti glavu afroameričke obitelji, imat će priliku zasjati u četvrtoj sezoni koja se počinje snimati iduće godine.

Foto: Profimedia.hr

Komentiraj