Film i TV

mir mir mir nitko nije kriv

Banner300


Čovječanstvo u ratu s čupavim neprijateljima u zadnjem traileru za ‘Planet Majmuna: Rat’

Piše , Objavljeno

Srpanj je vrijeme godine rezervirano za najveće hitove, a tada će izaći i Planet Majmuna: Rat (War for the Planet of the Apes), treći dio nevjerojatno podcijenjenog reboota Planeta majmuna. Ovo je posljednji trailer prije premijere, a čak i da nismo htjeli gledati film, nakon ovog trailera bismo sigurno popustili.

Evo što kaže sadržaj filma:

“Caesar (Andy Serkis) i njegovi majmuni prisiljeni su na smrtonosni sukob s ljudskom vojskom koju predvodi nemilosrdni Pukovnik (fantastični Woody Harrelson). Nakon što majmuni pretrpe goleme gubitke, u Caesaru se probude mračne misli te krene u osvetnički pohod. Nakon što se napokon nađu licem u lice, Caesar i Pukovnik sudjelovati će u epskoj bitci koja će odlučiti o sudbini obiju vrsti, te o budućnosti planeta.”

Redatelj filma je Matt Reeves, a poprilično ozbiljno je shvatio svoju misiju. Za prethodni nastavak je studio bio u stisci s rasporedom pa su Reeves i scenarist Mark Bomback morali ubrzano raditi na filmu, ali za Planet Majmuna: Rat su imali dovoljno vremena. Tražili su od Foxa kino u kojem su gledali sve Planet of the Apes filmove, vesterne, znanstveno fantastične filmove, ‘Imperij uzvraća udarac’ i ‘Most na rijeci Kwai’… Hoće li inspiracija u ovakvom obliku rezultirati filmskim klasikom, znat ćemo 14. srpnja kada će film premijerno biti prikazan u kinima.

TAGOVIfilm planet majmuna trailer

Komentiraj