Film i TV

samo recikliranje

Banner300


Disney će od legendarnog Cameronovog filma “Istinite laži” napraviti seriju

Piše , Objavljeno

Istinite laži sigurno je jedan od najboljih James Cameronovih filmova. U ovoj akcijskoj komediji iz 1994.-te i Arnold Schwarzenegger i Jamie Lee Curtis ostvarili su jedne od najboljih uloga u svojim najboljim danima. Schwarzi je taman imao lijepu mišićnu masu da ne izgleda nakaradno, još nije bio izbotoksiran, a Curtis je bila bomba. Tko se još ne sjeća ovog striptiza?

Joseph McGinty Nichol, poznat kao McG, redatelj filmova Charlie’s Angels, Terminator: Salvation i još mnogo toga, spreman je pretvoriti Cameronov hit iz devedesetih u TV seriju za Disney +. Da, stvarno. Iako se serija Istinite laži možda ne čini kao očigledan Disneyevv izbor, House of Mouse je sada njen vlasnik i nešto će s tim napraviti. I u slučaju da se pitate (jer mi se jesmo), da- James Cameron je svjestan ovoga, i dao je McG-u svoj blagoslov.

Za one koji se ne sjećaju ili su jednostavno premladi, film se radi o čovjeku koji vodi dupli život. Harry Tasker (Schwarzenegger) izgleda kao dosadan (ali mišićavi) muž svojoj ženi (Curtis) i otac kćerke (Eliza Dushku). Ali on je, pogađate, sve osim toga. Harry je tajni agent koji u svoje “slobodno” vrijeme vodi opasan i uzbudljiv život što njegova obitelj sazna tijekom filma. Slijede pucnjave, eksplozije i striptiz scene. Ako vam koncept zvuči poznat to je zato što su mnogi filmovi i serije kasnije slijedile isti (The Americans, recimo).

 Ovo nije prvi put da se pojavila mogućnost TV serije “True Lies”. Još u 2017. Fox je razvio vlastitu televizijsku seriju, a McG je trebao napisati pilot epizodu. To se očito nije dogodilo. No, izgleda da su stvari ovoga puta ozbiljne.
McG kaže da će ljeto provesti pišući epizode. Redatelj već ima iskustva sa špijunskom televizijom- bio je izvršni producent Chucka, serije o računalnom čarobnjaku koji nehotice završi raditi za CIA-u. McG također ne isključuje ideju da se Schwarzenegger pojavi u seriji. U kojoj ulozi i na kakav način ne zna se.
Veseliti se ili ne ovom projektu? Za sada smo skeptični.

 

TAGOVIarnold schwarzenegger disney istinite laži jamie lee curtis

Komentiraj