Film i TV

marvel? not so much

Banner300


Disney više ne vjeruje u Captain Marvel i Brie Larson, a svemu je kriv – Spider-Man?

Piše , Objavljeno

Brie Larson nije baš simpatična. Čak smo jednom prilikom naletjeli na jedan self-help video kako biti više “svidljiv” ljudima, a Brie Larson je bila primjer kako se ne ponašati ako se nekom želiš svidjeti. Naravno da nismo pogledali taj video. (Ok, jesmo, jer želimo biti voljeni!)

Šuška se kako Marvel više ne vjeruje u Captain Marvel. Ona je bila prvi ženski superjunak u naslovnoj ulozi, pritiska je bilo sa svih strana, film je na kraju sasvim pristojno zaradio, ali sigurno nam nije među pamtljivijim Marvelovim naslovima. Osim možda zbog činjenice da smo ga gledali relativno nedavno.

.

Da, 1.1 milijarda dolara je super, ali smatramo kako se značajan dio novca slio upravo zbog činjenice da je to bio i prvi Marvelov film ove godine, a i nitko nije znao što točno očekivati pa su gledatelji nahrlili u kina. Sumnjamo da bi se to dogodilo za Captain Marvel 2.

U Avengers: Endgameu nam također nije previše značila, više se ukazivala kao Deus Ex Machina, biće koje se pojavi kada treba riješiti naizgled bezizlaznu situaciju.

Čudne su ove glasine jer Brie Larson ima još pet filmova u svom ugovoru s Disneyem, ali moguće je da neće dočekati kraj svog ugovora.

Još jednom napominjemo, ovo su sve glasine, ali nam zvuče toliko vjerojatno da im posvećujemo procesorsku snagu naših mozgova. Cosmic Book News ističu kako Disney više nema povjerenja u Brie Larson, a ni u smjer u kojem ide Captain Marvel. Imali su plan da ju učine simpatičnijom publici, ali su ti planovi propali nakon što je Marvel izgubio Spider-Mana jer ga je Sony u potpunosti uzeo natrag.

We miss you, Spidey.

spider-man tom holland avengers marvel

Čini se da je plan bio upariti Carol Danvers s Peterom Parkerom kako bi ju Spidey malo učinio ljudskijom te joj dao osobnosti. Odavno mislimo da je Brie malo ukočena i nesimpatična u ovoj ulozi, a Spidey bi joj mogao pomoći u oslobađanju svog potencijala. Čini se ništa od toga.

Zapeli su s nesimpatičnom junakinjom bez osobnosti,” rekao je Overlord DVD, Youtuber specijaliziran za vijesti iz Marvel svijeta.

Ovo ne znači da nećemo ugledati Captain Marvel 2. Marvel možda samo ubaci nekog novog lika u Parkerove šuze, sve što trebaju je relatable klinca koji puno priča i ima dobre fore. Smatramo da će i za dobrobit svih ostalih franšiza morati izmisliti nekog lika s takvom osobnosti tj. uzeti nekog Marvelovog superjunaka i dodijeliti mu tu osobnost.

Ovo ne znači ni da će Brie Larson odletjeti iz MCU-a, samo postoje velike šanse da neće biti glavno lice franšize kao što se planiralo.

Now… We wait.

I vratite nam Spider-Mana!

TAGOVIcaptain marvel disney film marvel mcu Spider-Man