Film i TV

no you didn't

Banner300


Dolazi ‘Future World’: James Franco s ostalim facama u jeftinoj kopiji Mad Maxa

Piše , Objavljeno

Brate i sestro, koliko nam je neugodno. Ovaj film baš izgleda kao Asylum kopija Mad Maxa, nadamo se da će netko iskočiti i reći “Iznenađenje, alaj smo vas za*ebali, ovo nije pravi film”.

Ali čini se da je pravi film. Na svačiju žalost. James Franco, Milla Jovovich, Lucy Liu, Snoop Dogg. Method Man. Snoop Dogg eeeej! Method Man eeej! Film je naizgled inspiriran Mad Maxom, pogledajte trailer i pokušajte ne misliti isto.

.

Službeni sinopsis kaže kako dječakova majka umire, a on pokušava pronaći lijek za koji nije siguran da postoji. Zvuči zanimljivo. Ali prestalo nam je biti zanimljivo jer smo pogledali trailer.

Drugi sajtovi opisuju što se događa u traileru, samo da ima više teksta, nama je vidjeti jednom bilo dovoljno, ne moramo vam ponavljati grozote koje ne možemo “odvidjeti”.

Nagađa se kako je Future World stariji film koji sjedi na polici i čeka svoje vrijeme. Glumci su najavljeni još 2016. godine za ovaj projekt, ali nije se baš znalo dosad o čemu se radi. Znači li to da film čeka od 2016. godine da izađe? To nikad nije dobar znak.

Ovo je onaj film koji dobiješ uz kokice u trgovini. Ovo je onaj film koji dobiješ uz novine. Ovo je onaj film koji zauzima skladišni prostor laksativima i drugim stvarima korisnim za čovječanstvo.

James Franco je jedan od dva redatelja. Drugi redatelj je Bruce Thierry Cheung koji je već surađivao s Francom.

I taman kad nam se Franco umili s Disaster Artistom, sve pokvari s ovakvim tugama. E pa mi ćemo radije pogledati Mad Maxa s Hardyjem opet. Ili s Gibsonom i Tinom Turner.

TAGOVIfilm James Franco mad max

Komentiraj