Film i TV

prekrasno

Banner300


Drakula se vraća, ali ovaj put su iza projekta likovi koju su nam dali Sherlocka

Piše , Objavljeno

Drakula. Lik kojeg smo vidjeli toliko puta na malim i velikim ekranima da nam je već pomalo muka, a instant reakcija se dogodila i kada smo vidjeli naslov da je dostupan Dracula trailer. I onda smo vidjeli imena tima iza ekranizacije. Steven Moffat i Mark Gatiss, gospoda koja su nam dali najbolju verziju Sherlocka u jako dugo vremena, onu BBC-jevu s Benedictom Kukumarzbirom Cumberbatchom i Martinom “Bilbo Baggins” Freemanom.

Daj nam prave njuške koji će uliti srce i dušu u projekt i možemo napeto iščekivati i Ljubav u zaleđu remake. E to nam se dogodilo s Draculom.

Glavnu ulogu će glumiti danski glumac Claes Bang kojeg smo gledali u Kvadratu, švedskom filmu koji je osvojio silne nagrade, ali ga nismo baš najtoplije primili u naša srca. Nije nam to bio dobar period u životu, progledajte nam kroz prste. Ako Bang bude upola creepy kao sunarodnjak mu Mads Mikkelsen u Hannibalu, imamo pobjednika!

Evo teasera, pasi oči.

Dracula će biti limited series, oh kako li to samo mrzimo, ali svaka od tri epizode će biti finih sat i po tako da je ćemo nekako preživjeti ovaj bezobrazno malen broj nastavaka.

Očekujemo čudne narative kakve smo navikli vidjeti od Moffata koji je osim Sherlocka unio malo svježe krvi i u Doctora Whoa kojeg nikako da pohvatamo za glavu i rep iako imamo najbolju namjeru.

U teaseru nismo puno zapleta vidjeli, ali nije ni važno, znamo da će biti dobro.

Stiže nekad ove zime – na BBC-ju, ali i Netflixu. Yes, please.

TAGOVIbbc Dracula Netflix serije sherlock