Film i TV

nakon got-a...

Banner300


Star Wars fanovi su najgori, a zamisli im reakciju kad su vidjeli Ed Sheerana kao Stormtroopera

Piše , Objavljeno

Ed Sheeran se, kao i mnogi drugi pjevači, voli pojaviti u filmovima i serijama, te smo ga tako do sada mogli vidjeti u ulozi Lannisterovog vojnika u najviše kritiziranoj sedmoj sezoni GoT-a, u NBC-ovom (sada otkazanom) sitcomu Undateable, u lošoj drami još goreg imena The Bastard Executioner, australskoj sapunici za koju sigurno niste čuli, te u Bridget Jones Baby i filmu Yesterday gdje je utjelovio samog sebe.

Niti jedan od navedenih uradaka nije postigao nekakav zapaženi uspjeh, a neki su na sebe navukli i popriličan hejt (da, još pričamo o GoT-u), ali gingerasti slavuj ne odustaje.

Ed Sheeran se pojavio kao Star Wars-ov Stormtrooper u novom promo videu za Star Wars: The Rise of Skywalker.

The Rise of Skywalker bit će posljednja instanca u Skywalker Sagi, a režiser filma The Force Awakens, JJ Abrams, vratio se nadgledati snimanje.

Vidjevši Sheerana obučenog u poznato odjelo Stormtroopera, Star Wars fanovi, pogađate, nisu bili oduševljeni i svoje emocije su ubrzo iznijeli na Twitter. Izvukli smo najbolje reakcije.

 

 

Hoće li se ili ne britanski slavuj pojaviti u Star Warsu još ne znamo, ali ako je slušati mišljenje publike možda bi mu najpametnije bilo da ovaj gig preskoči? Predstavnik Diesneya je za Entertainment Weekly komentirao kako još nije potvrđeno da će se Sheeran pojaviti u Epizodi IX, dodajući kako su snimke iz videa skupljene na različitim eventima tijekom godina.

TAGOVIed sheeran star wars