Film i TV

de nemoj nas z...

Banner300


Fanovi ljuti jer nećemo više gledati Tom Hollandovog Spider-Mana u Marvelovom svemiru

Piše , Objavljeno

Tom Holland kao Spider-Man više neće biti dio MCU-a. Ove vijesti nam teško padaju jer vjerujemo da je upravo Čovjek-Pauk donio još jedan uistinu poseban sloj u dotad već formiran svemir, klinac među milijarderima, superjunacima i bogovima.

Naravno. Stvar je opet u dolarima. Disney je navodno tražio novi dogovor s kojim će imati više udjela u zaradi, na što Sony nije pristao.

Sony doduše planira još dva Spider-Man filma, a nadaju se kako će im se opet pridružiti Tom Holland i redatelj Jon Watts koji je odgovoran za Homecoming i Far From Home. Holland još nije komentirao situaciju, ali se Hawkeye odlučio oglasiti.

Ranije ovog tjedna, Spider-Man: Far From Home je postao najveći Sonyjev box-office hit ikad, nadmašio je i Skyfall, a vraća se u kina s novom scenom pa smo sigurni da će dodatno podebljati zaradu.

Ne znamo što budućnost nosi, očekivali smo još puno Avengers/Spidey pustolovina, pogotovo nakon kraja zadnjeg Spider-Mana, a sada će se scenaristi s obje strane morati potruditi da pokrpaju posljedice ovog raskola.

Fanovi nisu baš sretni, što je očekivano.

TAGOVIavengers marvel sony Spider-Man spidey