Film i TV

može

Banner300


Guy Ritchie je prvi Jasonu Stathamu dao šansu, opet rade zajedno – ovaj put na suludom špijunskom trileru

Piše , Objavljeno

Jason Statham je bio model prije prvog glumačkog posla. Guy Ritchie je prepoznao u njemu talent i dao mu je ulogu u Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Znaš kako je taj film prošao. Obojici je karijera poletila nakon toga, a brzo su se opet ujedinili. Dvije godine nakon prve suradnje su snimili i Snatch, 2005. su odradili i Revolver, a iduće godine izlazi i Wrath Of Man (kojem je radni naziv bio puno više kul – reci da ti se ne gleda film koji se zove Cash Truck). Očito je ljubav obostrana pa ćemo tako gledati i Five Eyes, špijunski triler sa Stathamom u glavnoj ulozi.

Ime u filmu mu je vrh – Orson Fortune, a glumit će MI6 agenta kojeg regrutira globalni obavještajni savez nazvan Five Eyes. Orson će morati zaustaviti prodaju smrtonosne nove tehnologije koja bi mogla poremetiti svjetski poredak.

Naravno. Ništa drugo nismo ni očekivali.

Scenarij rade Ivan Atkinson i Marn Davies – imena nam ništa ne znače, a onda smo skužili da su napisali Ritchiejev zadnji film The Gentlemen koji nam je bio simpatičan i ritchiejevski baš onako kako smo navikli.

Navijamo da i Five Eyes bude takav, ali još jače.